Prima, snel geregeld, goede communicatie over proces

Prima, snel geregeld, goede communicatie over proces

Snelle service, boek in goede staat!

Snelle service, boek in goede staat!

Gewoon zoals het hoort

Fijne afhandeling blijf zo doorgaan

Duidelijk en snel

Fijne snelle duidelijke aankoop, overzichtelijke mails.

Duidelijk en snel

Fijne snelle duidelijke aankoop, overzichtelijke mails.

Fijne manier om boeken te kopen en verkopen

Prima ervaring met deze site. Het boek al na 1 dag binnen gekregen!

Snel en duidelijk

Alles verliep soepel en snel

Snel en goed

Ik gebruik Bookmatch al tijden om mijn studieboeken te vinden en heb tot nu toe alleen maar fijne ervaringen gehad.

Eerste ervaring gelijk geen goeie

De verkoper stuurt mij een verkeerd boek toe. Zegt vervolgens dat hij geen andere heeft. Met als gevolg dat mijn zoon nog langer zonder boeken zat.

Prima verloop

Snel duidelijk en goed

Duidelijk en snel, verzendetiket ook via Bookmatch geregeld.

Easy, fast, good results

No frills, no catches, no surprises. Straightforward, easy to maintain as a seller, easy to find what you need as a buyer, upfront prices and costs. Great method of both buying and selling textbooks.

Super service

Geen onzekerheden, duidelijke service en simpel systeem. Veilig en betrouwbaar.

top

Fijne site!

Top van begin tot eind

Duidelijk website. Goed op de hoogte gehouden van alle stappen in het proces. Blij met het boek. Ziet eruit als splinternieuw.

Fijn platform!

Ik ben erg tevreden over jullie manier van werken! Enige puntje is de betalingstermijn van 2 weken. Ik zou de verzender een bewijs van versturing laten uploaden of dat zij standaard het PostNL ticket via jullie moeten kopen. Zo zorg je ervoor dat je zeker weet dat het pakket verzonden is en kan Bookmatch het bedrag gelijk overmaken.

Mijn boek was binnen 2 dagen binnen

Uitstekend!

netjes verpakt en snel verzonden

netjes verpakt en snel verzonden

Goede ervaring

Bookmatch is een betrouwbare site met een snelle en correcte afhandeling

more than perfect

actually i didn't expect the book to be as good as new as the book i got via bookmatch platform , thank you so much for the service

Snel geregeld, helder contact

Het bestellen en betalen via Bookmatch ging heel soepel. Daarnaast was heel duidelijk wat de verloop van zaken was.

Prima geregeld!

Duidelijke uitleg en alles keurig geregeld

Werkt prima

Zielhorsterweg 85 A