boek werd niet op het goede adres bezorgd

Ik heb mijn bookmatch account op een adres staan, maar bij het invullen van het adres waar mijn boek naar toegezonden moest worden had ik een ander adres ingevuld. echter is hij niet naar dat adres gegaan en moest ik mn boek op mn oude adres gaan ophalen. dat zorgde voor ongemak. alle andere keren erg blij met bookmatch. ik denk dat dit een foutje in het systeem was?

Werkt prima

Was de eerste keer dat ik een boek op deze manier aangeschaft heb. Verliep prima.

Geweldig om hier je boeken te verkopen !!

Zet je boeken op de site. En je hoeft maar te wachten tot er iemand het boek koopt. Je stuurt het op en alles wordt verder geregeld. Krijg je een boek niet meteen verkocht geen nood gewoon laten staan. Je raakt hem zeker kwijt. Top site Bookmatch. Echt een aanrader.

super geregeld.

Ik had een boek gekocht en betaald. Maar ik kreeg geen match toen heeft een medewerker van Bookmatch voor mij een boek gekocht en deze naar mij verzonden. Dit is allemaal heel snel geregeld super service dus!!

prima site correcte levering en goed klanten contact

Makkelijk boeken te bestellen. Er wordt goed contact gehouden over levering en ontvangst. Levering kan soms wat lang duren.

Goede ervaring.

Adequate, snelle reactie. Mooie website.

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

Voldoet aan de verwachtingen. Geautomatiseerde begeleiding is snel en goed verzorgd.

Heel soepel en duidelijk

Alle stappen in het proces zijn duidelijk, helemaal fijn dat je een postetiket kan downloaden. Kortom, heel prettig verlopen

super, vlotte en adequate reacties

mijn vragen werden snel beantwoordt de procedure is helder veilig betalen, aan bookmatch, en niet direct aan de koper

duidelijk snel en doen wat beloofd wordt, top!

boek verkocht, ging duidelijk en snel, met name ook door de barcode scan op de app

liep uit de kunst, snel, duidelijk

Liep prima. Condities zijn duidelijk, afwikkeling gaat snel en goed, klantvriendelijk systeem. Aanrader!

Echt perfect!

Je hoeft niet bang te zijn dat je je geld niet krijgt, want ook al geeft de ontvanger niet aan dat het boek is ontvangen krijg je als nog na een bepaalde tijd je geld! Ik vind het echt helemaal top en vertrouw het helemaal! Heb zelf boeken hierop verkocht en gekocht & beide werkt helemaal super!

Prima.

Prima.

Goede ervaring, betaling duurde erg lang

Het is heel netjes verlopen, het was heel makkelijk om een verzendlabel te kopen en alles is rond. Echter duurde het erg lang voor de uitbetaling.

Superslecht!!!

Ik had voor een dikke 70 euro besteld. Ten eerste duurde het weken voor ik het eerste boek binnen had, ik kreeg een boek wat ik helemaal niet besteld had, bestellingen werden afgezegd. Dit doe ik nooit meer en dat is jammer want ik had het jullie in eerste instantie echt gegund. Ik dacht ik ga eens iets anders proberen, maar dat heb ik nu dus echt snel afgeleerd. Sorry voor dit negatieve bericht, maar ik kan het niet anders maken.

uitstekend verlopen traject

duidelijke communicatie; duidelijke afspraken; duidelijke follow up; tip top in orde

goede communicatie

De wisselwerking tussen verkoper en koper wordt goed begeleid.

Alles word nettjes en snel afgehandeld

Mooi boek, hiermee kunnen we aan de slag!

goede communicatie via Bookmatch! Mooi boek! Top geregeld!

prima service!

Ik was vergeten eerst te reageren om de eerste mail over de ontvangst van het boek. Vanuit bookmatch liep alles vlekkeloos!

Nieuwe ervaring

Hier in huis zwerven ongebruikte leermiddelen van de kinderen. Dikke werkboeken zonder 1 pennenstreek erin. Werkboeken en boeken die voor veel geld worden ingekocht. Dit was de reden dat ik het een keer anders wilde doen. Ik ben tevreden. Levering duurde wat langer, maar hier had de verzender geen invloed op. Het is een mooi systeem! Dus ik raad het aan!

Vriendelijk, snel en persoonlijke reactie

Wouter reageerde snel en persoonlijk op mijn vraag.

Alles naar wens

Zielhorsterweg 85 A