Ik had een aanbieder getroffen die het boek verstuurd zou hebben (gaf hij aan via berichten die je naar elkaar kan sturen). Dat bleek helaas niet het geval. Na 9 dagen het boek bij een andere aanbieder gekocht. De volgende dag al in huis. Het geld van de eerste bestelling keurig terug gekregen via Bookmatch. Bookmatch reageert ook snel op email.

Je krijgt bericht dat je een koper hebt daar kun je dan mee akkoord mee gaan als je het bedrag goed vind ,zo niet dan kun je ook weigeren. Je kunt de klant zelf nog een berichtje sturen Als je akkoord gaat moet je alleen de adres gegevens uitprinten pakje weg brengen en dan 14 dagen wachten en dan staat je geld er netjes op tijd op .

Betrouwbaar

Kreeg een verkeerde boek van de verkoper. Met hulp van Bookmatch uit alles goed gekomen. Groetjes enb bedankt

Nice book. almost new

The seller react soon. Book is almost new.

dramatisch

Voor mijn studie moest ik een boek bestellen die ik nodig had voor de les. Ik kwam op bookmatch terecht, zag het juiste boek staan (stond geen levertijd aangegeven), en kocht het boek nieuw. In het scherm stond toen dat de levertijd voor een nieuw boek 2 - 3 dagen was, prima! Vervolgens kijk ik 2 dagen later op bookmatch om te zien waar de bestelling blijft, en dan blijkt dat er opeens een 3 weken levertijd op zit, zonder enige melding hierover ontvangen te hebben. Prima, ik wacht wel even. Vervolgens krijg ik na 1,5 weken opeens te horen dat de bestelling nu geannuleerd is, waardoor ik nu dus zeker de eerste 5 weken zonder dit boek zou moeten doen. Kortom dramatisch....

Zeer vlotte afhandeling, veel info over voortgang.

Alles verliep erg vlot.

Betrouwbaar, snel in antwoorden van vragen.

Betrouwbaar, efficiënte app, snel en goed antwoord op vragen. Fijn dat mijn afgedankte boeken zo toch nog gebruikt worden en dat ik er iets mee terugverdien.

Gaat altijd top

Mijn ervaring is altijd super goed

makkelijk

alle boeken bij elkaar makkelijk snel en goede verzending.

Goed , snel en professioneel

Goed, snel en professioneel

Alles werd goed geregeld

De manier waarop bookmatch werkt vond ik wel goed geregeld, maar je kon wel echt duidelijk zien dat het tweedehands boeken waren 😅 Niet dat dat erg is ofzo

Van aankoop tot uitbetaling zeer vlot verlopen.

Goed!

Snel, volledig en alert.

Bookmatch zorgt er goed voor dat de koper gerust is dat het gekochte boek ook echt verstuurd wordt. Bookmatch zit er bovenop en dat wekt vertrouwen bij mij als koper.

Gemakkelijk en duidelijk

Overzichtelijk wat de acties zijn en binnen welk termijn elke partij zijn / haar acties moet verrichten. Afspraken worden nagekomen. App is gebruiksvriendelijk.

top

Levering op tijd. Administratie op orde. Tip maak iets duidelijker dat jullie feedback verwachten bij levering. Dit heb ik even gemist en is dan vervelend voor de verkoper.

Goed geregeld !

Veilig en goed geregeld allemaal !

Fijne verkoopsite

Zeer prettige ervaring met deze tot nu toe onbekende site. Aankoop als afhandeling was zeer prettig met bookmatch als tussenpersoon.

Makkelijk en goed

Makkelijk: je hoeft maar ISBN nr in te voeren en je ziet welk boek het betreft en ook de nieuwprijs van t boek. Verzendlabel werkt ook wel makkelijk alleen bij het 1e boek kreeg ik in beeld: u ontvangt: €... maar daar ging dus nog de kosten van verzending vanaf. Achteraf had ik dat dunne goedkopere boek beter 'gewoon' kunnen verzenden.

Snelle reactie snelle verzending goede prijs kwaliteit

Snelle reactie snelle verzending goede prijs kwaliteit

Supersnel en bijzonder alert

Heel veel verschillende boeken te krijgen, goede akertheid of er inderdaad een boek verzonden wordt en snelle reactie en terugbetaling mocht dit niet zo zijn.

Snel, zorgvuldig, duidelijke fases, goede communicatie.

Zoals hierboven vermeld

Betrouwbaar

Zijn goed bereikbaar. Antwoorden snel. En makkelijk om boeken aan te bieden.

Makkelijk bestelproces, snelle en betrouwbare levering.

- Makkelijke website - Groot assortiment gebruikte en nieuwe boeken - Betrouwbare levering (verkoper moet boeken opsturen en kwaliteit is gegarandeerd. Bij slechte kwaliteit mogen boeken teruggestuurd worden.) - Meestal snelle levering (afhankelijk van verkopende partij)

Goede bemiddeling tussen koper en verkoper.

Idem

Prima geregeld!

Iedere keer weer scheelt het toch weer wat in vergelijking met de nieuw prijs. Een toegankelijke website met een goede opvolging van de koop!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort