Werkt makkelijk

Werkt makkeljjk

prima geregeld

boek zeer snel ontvangen en in goede staat

De levering duurde meer dan 1 week

Ik heb meer dan 1 week moeten wachten op het boek. Als het kan had ik dit boek binnen een week willen hebben om zo bij de stof te blijven

Deel per boek wat naar jullie gaat vrij hoog

Het deel wat naar jullie gaat per boek is vrij hoog. Hiervoor zou eerdere uitbetaling fijn zijn. Wanneer jullie zien dat een boek ontvangen is en er zijn geen klachten direct uitbetalen.

Duidelijke website en instructies

Fijn om boeken tegen lagere prijs te kunnen kopen De informatie over de boeken is duidelijk , belangrijk om welke druk het gaat, staat er iha ook bij Verbeterpunt: Bookmatch vermeldt automatisch een verzend datum. Dit klopt niet aangezien jullie niet zelf de boeken opsturen maar degene die ze verkoopt. Die heeft een week om de boeken te verzenden. Dan zou ik niet een verzend datum vermelden omdat dat misleidend is en verkeerde verwachting schept van koper naar verkoper toe. Dat is niet terecht.

Top ervaring met Bookmatch

Prima, snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Fantastische service, kwaliteit en snelheid voor weinig

Top! Snelle reactie. Goede handeling. Duidelijk en boeken in topvorm ontvangen voor weinig. Je weet waar je aan toe bent.

Snel en goed!

Zeer goed uitziend boek. Snelle afhandeling. Mooie prijs. Super gemakkelijk.

Had nog geen ervaring met bookmatch, ben zeer tevreden. Je wordt goed op de hoogte houden.

Super snelle acties door zowel bookmatch als door de koper en door mijzelf

Mooie site, duidelijk en overzichtelijk

goed bemiddeld

De verzending verliep niet soepel, maar doordat jullie mij in contact brachten met de koper is het allemaal goed verlopen

heel goed en snel

geweldig

Alles netjes en snel geregeld

Klantvriendelijk

Mijn eerste bestelling was niet aangekomen. Na 2 weken wachttijd deed bookmatch onderzoek bij postnl. Helaas het boek was kwijt. Na het invullen van een postnl formulier had ik de dag erna mijn geld terug en niet alleen ik, maar ook de verkoper werd betaald. Dit alles komt erg klantvriendelijk over. Mijn tweede bestelling was binnen een dag binnen. Kan bookmatch dus aanraden.

Het gemak van verkopen en snelle betaling

top

Snel en super service

Prima service!

Duidelijke en snelle communicatie

super, gebruikte boeken, lage prijs, topservice !!!!!

Zeer overzichtelijke site, gebruikt boek; makkelijk te vinden. Daarna vlotte afwikkeling. Meestal binnen een week boek in huis! Beter kan niet.

super geregeld!

Eerste ervaring met bookmatch. Hartstikke goed geregeld, duidelijke communicatie, snelle (re)actie van verkoper. Ik ga vaker via bookmatch zoeken naar een boek, of ga zelf boeken aanbieden!

Diverse boeken verkocht, heel goed bevallen via Bookmatch!!

De site is eenvoudig om je boeken te plaatsen, daarna het hele tract tot de uiteindelijke verkoop en betaling verloopt soepel. Zeer tevreden!!!

Alles volgens de stappen goed verlopen

gaat snel over tot uitbetaling en houd ons goed op de hoogte.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort