Alles super goed geregeld!

Super site om een boek te kopen. Hele traject wordt je op de hoogte gehouden! Alles soepel verlopen!

Goed geregeld

Werkt snel, duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden

Goede, duidelijk communicatie van Bookmatch

Enige nadeel was dat de uitbetaling wat langer op zich liet wachten. Maar al met al goede service van jullie!

Snel afgehandeld

Het ging allemaal heel snel en correct, ik had het boek snel binnen.

Prima manier om je boeken te verkopen.

Handige app, Snel antwoord op je vragen

Goed, zoals het hoort!

Bookmatch gaat goed om met het verkopen van de studieboeken. Je krijgt bericht, geeft zelf aan of je iets wel of niet hebt verstuurd en daarna krijg je ook weer netjes bericht van het verloop. Super! Niks op aan te merken.

Goede service, duidelijke site

Al meerdere malen via bookmatch boeken besteld. Je wordt via de mail op dr hoogte gehouden van de status van je bestelling. Er is een mogelijkheid om de verkopende partij een bericht te sturen. Uitstekende service, ook als het boek niet geleverd wordt door de verkopende partij krijg je snel je geld retour. Echt een aanrader deze site

Goede bemiddeling.

Betrouwbaar en volgbaar

Vlotte en duidelijke mailwisseling, en goede afwikkeling.

Duidelijke communicatie, fijn dat het postlabel via bookmatch geprint kon worden.

Snel en goed afgehandeld

Perfecte manier om studieboeken te kopen en te verkopen.

Ik heb mijn studieboeken gekocht via Bookmatch en nu verkoop ik ze weer via deze zelfde site. Ik ben er erg enthousiast over, nog nooit problemen gehad.

Super goed

Ik zocht een boek voor hulp bij wiskunde zo kwam ik op deze site. Had nog nooit van de site gehoord, maar ben zeer tevreden! Regelmatige updates als je iets besteld en fijn systeem.

Zeer prettige manier van handelen om mijn studieboeken te verkopen.

Zeer prettig

Prima geregeld!

Snel en efficiënt afgehandeld. Voor herhaling vatbaar.

Alles wordt goed begeleid door jullie

Betrouwbaar!

Alles ging als verwacht.

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via email.

Een hele goede ervaring

Ik vond dat het allemaal goed ging. Ik vind het heel goed dat de verkopers van de boeken pas worden uitbetaald wanneer ik aangeef dat ik het boek heb ontvangen. Hierdoor heb ik een beter gevoel over het tweedehands kopen van een boek en dat ik ook krijg wat ik verwacht.

Correct, goed, betrouwbaar

Goede en adequate verkoopsite

Prima en snelle afhandeling inclusief de betaling.

Vlekkeloos

Alles klopte. Ik kom zeker nog eens kijken als ik weer op zoek ben naar bepaalde titels.

Snel en goede ervaring

Vertrouwelijk en subtiel verloop

Zeer gebruiksvriendelijk en snel gematcht!

Ik heb vaker tweedehands studieboeken verkocht via andere websites, maar op deze sites duurde het vinden van een koper veel langer. Via Bookmatch was mijn boek binnen een paar dagen verkocht!

Uitsekend

Ik was op de hoogte gehouden vanaf het verwerken tot het bezorgen van mijn boek. Alles is gewoon netjes geregeld, ik had geen zorgen😉. Keep it up

Bookmatch doet wat het belooft.

zie boven

Zielhorsterweg 85 A