Wordt keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de afronding van mijn bestelling.

Verkoper heeft een prijs zonder vertraging afgesproken. Boek snel en in goede staat ontvangen.

Afgesproken een prijs snel en boek opkwamen zonder vertraging. Allemaal goed

Oude boeken als nieuw verkopen

Je kunt op Bookmatch een oud en gebruikt boek “als nieuw” aanbieden zonder een goede vorm van toezicht. Begrijpelijk voor dit business model, maar het zou makkelijker gemaakt moeten worden om dit soort verkopen te melden.

Bookmatch levert snel boeken tegen eerlijke prijs

Goede website , juiste afbeelding ISBN nummers, snelle levering , eerlijke prijzen

Snel geregeld

Koper heeft boek bij mij opgehaald dus ik had er weinig omkijken naar

Prima geregeld 😊

Goed ervaring, maar weinig geld blijft er achter.

Ik vind het makkelijk om een boek te koop te stellen, communicatie van de Bookmatch tijdens het verkoop proces (Whatsapp bericht + e-mail). Daarnaast moeten ze ook geld verdienen, maar toch vind ik het jammer dat er niet veel geld er achter blijft na de verzend- en service kosten.

Prima levering van boek

Prima levering van boek

Geweldig, alles perfect geregeld door zeer duidelijke communicatie

De commuicatie van ookmatch is heel duidelijk waardoor het hele trajectr makkelijk verloopt

Prima communicatie.

Wel jammer dat sommige klanten de ontvangst niet bevestigen en je daardoor soms lang moet wachten. Er zijn ook klanten die beweren dat ze de bestelllng niet hebben ontavangen. Dat is soms vervelend en kost me inkomsten.... Percentage dat wordt ingehouden is ook vrij hoog..

Duidelijk en supersnel

Makkelijk besteld en snel reactie. Ik kreeg een duidelijke e-mail met instructies en goede informatie over mijn bestelling en de verwachte bezorgdatum. Toen ik het boek had ontvangen en het was in perfecte staat, was het helemaal top! :)

Prima service, ik ben tevreden.

Tevreden

Fijne verkoopsite voor studieboeken

Goede communicatie tijdens het verkoopproces!!

Prima de luxe

Uitstekende service.

Alles verliep perfect. Als er bijvoorbeeld vertraging was dan werd dat keurig op tijd gecommuniceerd.

Gewoon top

Snelle service en compleet

Vlotte ontvangst

Alles wordt duidelijk uitgelegd in de mailtjes. Ik had het boek snel.

Goed geregeld van a - z.

Goed georganiseerd

Erg goed geregeld Betrouwbaar

verwarrend

Het bedrag wat eerder genoemd werd is hoger dan het bedrag wat ik uitgekeerd krijg. Hoe zit dit?? Ik heb een boekprijs exclusief verzendkosten aangegeven en dat wordt door jullie eigenhandig omgezet naar inclusief?? in het eerste bericht stond duidelijk exclusief

Snel en efficiënt

Snelle afhandeling prima communicatie. Prima website

Prima geregeld

Lekker gemakkelijk

Ging vlot

De verkoop ging heel vlot!

Kan het aanraden

Mijn ervaring is goed, dat er soms wat mis gaat heeft Bookmatch niet altijd in de hand. Boek besteld bleek de verkoper het boek eerder die verkocht te hebben. Wel jammer want je maakt wel direct geld over en moet daar dan wel weer even op wachten voor je dat terughebt. Verder gaat het het allemaal erg makkelijk en ook aardig vlot.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort