prima ervaring

mijn ervaring met Bookmatch is prima. alles is goed te vinden, en de matches verlopen allemaal naar tevredenheid.

makkelijk en duidelijk verkopen

heel makkelijk je boeken verkopen!

Bookmatch werkt snel en komt afspraken na.

Door problemen (fouten) bij PostNL heb ik mijn boek niet ontvangen. Bookmatch heeft er alles aan gedaan om probleem op te lossen. Helaas niet gelukt en toch ben ik tevreden hoe de medewerkers omgegaan zijn met het probleem. Tenslotte zijn zij ook afhankelijk van PostNL wat betreft verzending.

Te lage verzendkosten aangegeven bij match.

Dus strafporto van €4,20, transactie heeft nu alleen maar geld gekost.

Goede structuur website. Handige, makkelijke en doeltreffende zoekfuncties en aanbod tools! Actie, reactie - en andersom! Top.

Een geweldige service

Ik heb snel boeken kunnen verkopen dankzij Bookmatch. Ze hebben een goede communicatie en zijn daarin heel helder.

Mooi en betrouwbaar betaling- en leveringssysteem.

Na de bestelling is het boek binnen enkele dagen geleverd. (Ik was alleen vergeten dit direct te melden omdat ik nog onbekend was met deze methode van kopen.)

Super handig en fijn. Krijgt meteen bericht als je boek verkocht is. Ging allemaal lekker snel.

Zeer snelle en vriendelijke medewerking van bookmatch!

Bookmatch heeft mij erg goed geholpen.

Bezorging zeer slecht, verkoopster Sanne Samuels top

Ervaring met Bezorging DHL een drama.Hadden zogenaamd mij gemist voor bezorging,nou was gewoon thuis en dat wel drie keer.Nou lekker makkelijk,waren er zeker klaar mee en lekker naar huis gegaan want bij inloggen DHL bestond het afleverings nummer ook niet.Nou had een klacht ingediend omdat Sanne Samuels gewoon het boek op had gestuurd en jawel hoor...op dezelfde avond stond opeens de bezorger voor de deur. Wel een beetje te laat en vooral een paar dagen te laat! Sanne Samuels een eerlijke en nette verkoopster maar DHL een flut koerier want liegt want normaal wordt er in de brievenbus een melding gedaan...wij hebben u gemist.

Bookmatch is een goed en betrouwbaar team maar de verkopers traag.

3 boeken besteld bij 3 verschillende verkopers . was oorspronkelijk op zoek naar 2 boeken. Bij bookmatch snel gevonden en bestelt maar beiden verkopers lieten het ná maximale verstuur termijn alsnog afweten! opnieuw zoeken en wederom na maximaal verzend termijn, kreeg ik eindelijk 1 van de 2 benodigde boeken.

Zeer klantvriendelijk en altijd bereikbaar

Eenvoudig en veilig boeken kopen en verkopen

Handige, overzichtelijke site waarop je eenvoudig je te verkopen boeken kunt plaatsen. Betalingen worden automatisch geregeld. Ook het via de site aankopen van een verzendticket is simpel en snel. Je kunt je aan-/verkopen volgen en alles wordt netjes en veilig afgehandeld. Een top site!

zeer goed georganiseerd en zeer gebruikersvriendelijk.

Snelle reactie van verkoper en vloeiende afhandeling van bookmatch

Het boek ziet er nog mooi uit!

Het boek ziet er netjes uit. Alleen de puntjes van het boek zijn iets versleten. Bijna net als nieuw. Heel erg blij mee!

Fantastisch!!

Ik ben tevreden, het boek is in top conditie. Vlotte verzending. Dankuwel.

Ik had mijn boeken binnen 2 dagen binnen: erg snel

erg positief door de snelle levering

Heel goed en snel

Fijne dat je contact kan hebben met verzender en dat je de bestelling kan volgen. Alles verliep prima. Wachf nog op deel 2 van de Prometheus Atlas.

Binnen twee dagen in het bezit van het boek. Snelle levering, goede opvolging via e-mail.

Goed& Geweldig communicatie ging goed tussen ik en Die verkoper

helder en functioneert goed

Fijn dat op deze manier boeken kunnen worden gekocht en verkocht. De bemiddelingskosten staan niet altijd in verhouding tot de kosten van het boek, maar dat moet je voor lief nemen gezien de dienst die geleverd wordt ook bij hele goedkope boeken.

Binnen 1 dag had ik het bestelde boek thuis. Boek was ook in zeer goede staat en verpakt. Ben dusheel tevreden over de service

gemakkelijk betrouwbaar

x