Super handig

Geen moeite hoeven doen om leuk te verkopen.

Alles is duidelijk, snel en correct!

Al diverse jaren verkoop ik met goede resultaten mijn boeken. Af en toe komt er een herinnering of ik nog steeds deze boeken te koop heb. En dan de manier hoe of je de boeken kan verzenden, top! Verzendlabel uitdraaien en de kosten worden vanzelf in mindering gebracht. Ik vind het een prima systeem.

Ik kende Bookmatch niet, maar ik heb goede ervaring met Bookmatch en zal in de toekomst, indien nodig, zeer zeker weer gebruik gaan maken van Bookmatch.

Goed geregeld!!

Goed geregeld, boeken makkelijk online te zetten. Snelle communicatie via whatsapp (lekker makkelijk) en makkelijk geregeld met verzenden en uitbetalen

Uitstekende service

Alles werd snel en prettig geregeld

hele goede eerste ervaring

heb de bosatlas in goede staat ontvangen . toppie

Zeer professioneel!

Snel, accuraat en veilig tot nu toe

Makkelijk

Samenwerking met Bookmatch is super verlopen. Contact verloopt snel. Heel fijn!

Echt een top site om je boeken te verkopen. En een top communicatie via hun Whatspp

Zeer betrouwbaar!

Goede app. Goede ondersteuning. Betrouwbaar.

Goed en makkelijk

Ik kreeg snel antwoord en het was allemaal soepel verlopen

Fijne manier om een goed schoolboek te bestellen

Boek was netjes en volgens afspraak geleverd. Niks te klagen

Goed en duidelijk. Goed dat Bookmatch het in de achtergrond volgt.

Mijn eerste bestelling via bookmatch. Ik heb deze als best goed ervaren. De eigenaar van het boek heeft hem keurig opgestuurd en ingepakt, bookmatch heeft het in de gaten gehouden en laten zien dat er wel echt wat gebeurt. Het boek was nog in ptima staat voor een 2e hands boek. Ik ben tevreden met hoe het gegaan is.

Snel en gemakkelijk

Snel het gewenste boek gevonden. Gemakkelijk en betrouwbaar

Topp

Fantastische communicatie en afhandeling 👍

Prima ervaring met bookmatch

Erg duidelijke en goede communicatie. Zowel voor de ontvanger en de verkoper van de boeken.

Zeer correct, effectief.

Ik vind de benadering heel klantvriendelijk. De afhandeling van de bestelling is heel duidelijk. Maakt ook een betrouwbare indruk.

Het gaat heel soepel bij Bookmatch

Prima ervaringen bij dit bedrijf. De kosten die ze aftrekken vind ik wel hoog maar ja als het verkoopt en aankoopt werkt het.

Too

Geweldig ik zelf je boeken te kunnen verkopen. Ook een top systeem dat al bekend is als een product wordt gescand voor verzending. Je kan gewoon niet worden afgezet, maximaalb2 weken op je geld wachten als ze niet reageren

Heel makkelijk

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld.

Snelle goede service

Alles perfect

Boek netjes ontvangen en in goede staat, zeer tevreden.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort