In goede staat

Het boek is in goede staat. En voldoet aan mijn verwachting.

was geweldig

ik bestelde mijn boek en had het heel snel

Snel

Goed geregeld

Behulpzaam

Klaar voor de klant zoals het hoor .

Tevredenheid kent geen tijd, een benodigd studieboek voor veel minder dan nieuw. Snel geleverd!

Het boek was er in nieuwstaat na enkele dagen.

Te veel afdragen aan kosten

Prima geregeld, behalve dat ik een boek verkoop voor 15 euro en er zelf 8.60 aan over hou

Zeer OK

Duidelijk

Goede snelle reacties

Bij vragen, duidelijke en snelle reacties. 👍

geen addertjes onder het gras!

meteen duidelijk wat de (ingehouden) kosten zijn wanneer je een boek koopt of verkoopt. prettig om via een chat contact met de koper/verkoper te kunnen hebben.

Ik verkocht mijn boeken via bookmatch

Als je een boek verkoopt en verstuurd dan moet de koper op ontvangen klikken. Zo niet moet twee weken wachten op het bedrag

Alles netjes duidelijk en snel afgehandeld

Vlotte communicatie via bookmatch met de verkoper. En alles netjes kunnen regelen. Topsite

betrouwbaar en goed werkend systeem

idem

Snel en veilig een 2e-hands boek kunnen kopen.

Tevreden!

Perfect!!!

Houden het in de gaten of de verkoper zijn afspraken nakomt. Alles supersnel afgehandeld

Snelle en correcte afhandeling.

Prima verlopen. Boek binnen 2 dagen in huis.

Geweldige site en service, alles is logisch en klopt!

Niks aan toe te voegen..

goed bevallen, zou alleen een totaal factuur willen ontvangen.

snel en goed geregeld!

Uitermate praktische website

De website en bijbehorende organisatie werkt zeer effectief en is gemakkelijk in het gebruik. Bovendien zijn er zeer veel bruikbare schoolboeken te vinden.

Correct en helder.

Zeer correcte afhandeling en prima communicatie. Het is helder hoe het bestelproces verloopt.

Very good

Book in perfect condition at a reasonable price.

Super makkelijk om via Bookmatch mijn studieboeken te verkopen. Ik heb deze maand al 100 euro verdiend met het verkopen van mijn oude studieboeken, zelfs met boeken die ik al jaren niet gebruikt heb.

Top service!

Snel boeken kopen en verkopen. Goede service bij annuleringen

Alles super snel ontvangen, en goede staat van de boeken

Binnen een paar dagen alles goed ontvangen

Duidelijk Snel Goed

Zielhorsterweg 85 A