Alles super snel ontvangen, en goede staat van de boeken

Binnen een paar dagen alles goed ontvangen

Duidelijk Snel Goed

Prima ervaring

Had niet verwacht dat deze website van bookmatch zo'n groot bereik heeft met mensen die boeken nodig heeft .maar tot nu toe bevalt het mijn prima

Snel en duidelijk. Fijn

makkelijk en betrouwbaar

makkelijk en betrouwbaar

Top geregeld allemaal

Hele snelle service, Gisteren opgestuurd en vandaag al reactie.

Goede service voor verkoop van je oude studieboeken!

Makkelijk om boeken te uploaden voor de verkoop. Betrouwbaar platform waar je je oude studieboeken gemakkelijk kunt verkopen. Afhandeling is easy.

Alles was snel geregeld en op korte termijn geleverd.

Even wennen maar wel prettig

Ik merkte aan mezelf dat ik even moest kijken hoe ik alles moest regelen. I.v.m. versturen van het boek enz. Maar toen het uiteindelijk verzonden was heb ik het als erg prettig ervaren. Wel had ik niet op tijd door dat iemand mijn boeken wilde overkopen omdat ik niet vaak op mijn mail kijk. En moest ik even kijken hoe alles werkte. Maar in het algemeen heeeel prettig en erg blij dat ik het zo heb kunnen regelen met mijn boeken.

Goed geregeld, met veel gemak voor het verzenden.

Boek verkocht, verzendlabel gemaakt door Bookmatch is erg gemakkelijk. Conversatie over het verloop is ook erg duidelijk.

Alles snel en goed geregeld

Prima geregeld

Duidelijk wat je moet doen en hoe alles verloopt

Erg makkelijk

Verliep lekker soepel

Ja super dat jullie er zijn .. Ga zo door

Ideale website om schoolboeken aan te schaffen

Een beetje controle op wat je aanschaft, doordat je eerst het boek ontvangt en daarna pas de verkoper uitbetaalt wordt. Top.

Supersnelle voortgang

Makkelijk en snel boeken verkopen

Handige site en app. Ik kan alleen sommige boeken die ik na biedingen heb verkocht niet zien bij verkochte boeken.

prima plek om gebruikte boeken te verkopen

Met de juiste prijs ben je je boeken zo kwijt. Helaas zit er wel behoorlijk wat tijd tussen versturen en het geld op je rekening. Dat moet sneller kunnen (verbeterpunt) Vorig jaar iemand die zijn boek niet opgehaald heeft van het postkantoor, dus kwam weer retour. Jongeman wilde hem toch graag hebben en heeft nog een keer de verzendkosten betaald.

Slecht

Het boek zag er niet uit!! Ik ben zeer teleurgesteld

goeie match !

Prettige ervaring gehad met bookmatch, duidelijk, snel.

Prima site met snelle reactie

Prima geregeld

Goede communicatie. Prima in orde. Snelle afwikkeling.

Heldere site & uitleg, gebruikersvriendelijk en duidelijke uitleg

Met ISBN nummers werkt het verkopen van boeken gemakkelijk en snel. Duidelijk proces, goede uitleg over de te volgen stappen.

Voldoet aan meer dan alle verwachtingen

Bookmatch is een handige en bijzonder eenvoudige online tool voor het (ver)kopen van studieboeken. Van het uploaden van jouw eigen benodigde boeken tot het verkopen van gebruikte boeken. En mocht een "match" tussen koper en verkoper tegenvallen, dan biedt Bookmatch een oplossing. Een echte aanrader!

Heeft totaal geen zin want ik maak maar 1 euro winst.

Zonde van de moeite!

Zielhorsterweg 85 A