Makkelijke en snelle service, beloning summier.

Bookmatch is een eenvoudige en prettige manier om je studieboeken te verkopen. Het is makkelijk, snel en via de mail word je goed op de hoogte gehouden wanneer je een boek heb verkocht en wat de vervolgstappen zijn die je moet nemen. Over het algemeen ben ik dus erg tevreden over bookmatch. 1 minpunt: je moet veel geld inleveren. Als je bijvoorbeeld een nieuw boek van 75 euro wil verkopen, kom je tweedehands uit op ongeveer 55 euro. Prima, maar je levert bij bookmatch zoveel in, dat je ongeveer maar 40 euro krijgt uitbetaald. Dat moet je er dus wel voor over hebben, maaaaar, je hebt meer zekerheid dat je je boeken via bookmatch verkoopt, dan via marktplaats.

Moeiteloos

Prima geregeld

Heel gemakkelijk om boeken aan te schaffen en daarna aan te bieden als je ze niet meer nodig hebt!

Duidelijk, snel, overzichtelijk

Alle stappen zijn gegaan zoals aangegeven, dodelijke informatie en snelle betaling!

Ruim aanbod, gemakkelijk bestellen en ook nog eens een levering binnen 1 dag!

Goed aanbod, eenvoudig bestelproces en binnen 1 dag was het boek al geleverd. top!

Makkelijke en snelle afhandeling

Handig dat je een appje krijgt als je een boek verkocht hebt. Duidelijke uitleg in de mail wat ik als verkoper dien te doen.

Snel en vertrouwd

Keurige en snelle reacties, wordt goed op de hoogte gehouden en geld netjes teruggestort als de koop toch achteraf geannuleerd wordt

Bookmatch doet wat zij beloven.

Goede prijs-/kwaliteit verhouding. Keurige service!

Duidelijke communicatie en een snelle afhandeling!

Bookmatch is een prettige partner om je boeken te verkopen. Snel, duidelijk en betrouwbaar.

Betrouwbaar en snel.

Supersnel en betrouwbaar, is gebleken. Binnen twee dagen had ik alles in huis!

Goed en snel service

Veilige en makkelijke manier op tweehands boeken te ver- of aankopen.

Een veilige manier om je tweedehands boeken te ver- of aankopen. Ook erg gebruikvriendelijk.

Soepel verlopen

Dit boek makkelijk verkocht en snel afgerond

Goede en snelle communicatie, prima boeken

Bookmatch is goed en betrouwbaar

Boek ziet er prima uit!

Snelle bezorging

zeer goed

top

Duidelijk

Duidelijk/eenvoudig/goede service

Goed met een randje

De eerste bestelling kwam niet af en werd geannuleerd. Geld was snel weer terug, prima dus. Toen de volgende besteld n.a.v. suggestie Bookmatch. Deze is gisteren geleverd. Jammer dat deze in slechts een plastic zak zat en bij het in de bus gooien beschadigd is op 2 hoeken. Dit heb ik Bookmatch gemeld en de reactie vond ik jammer. Ik moest het maar melden aan de verkoper. Beter zou Bookmatch een doos bij de verkoper aanleveren om het boek hierin te verzenden naar de koper.

Betrouwbaar en duidelijk

Bookmatch is een betrouwbare site voor koper en verkoper. De regels zijn duidelijk en de afhandeling snel.

Betrouwbaar, snel en klantvriendelijk

Ze maken waar wat ze beloven. Goede info op de site en je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het proces. Het proces van verkoper pas betalen als alles goed is aangekomen bij de besteller maakt het betrouwbaar voor de klant.

heel erg tevreden

alles goed en snel geregeld, maak er zeker meer gebruik van.

gewoon goed

werkt prima

Het enige lastige was dat ik het pakje niet kon volgen. Naderhand kwam ik er pas achter dat je met de verkoper kon chatten. Verder prima

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort