Trouwbaar en snel

Ik heb mijn boek op vrijdag besteld en gelijk zaterdag middag gekregen! Ook goede contact met de verkoper gehad over een online toegangscode die ik kreeg. Goede site overal!

Snel en goed

Duidelijke site. Inscannen barcode in handig. Mails komen snel door. Feedback mogelijkheden prima.

Fijn om mijn boeken bij bookmark te bestellen.

Snel en goed geholpen.

Goed geregeld, maar hoge kosten

Bookmatch werkt fijn, maar toch vind ik de kosten die ze berekenen als bijdrage voor de service best hoog, ook is niet te zien waarop ze deze berekening baseren. Ik heb dure boeken (€30+) te koop aangeboden en dan is er een service bijdrage van €2, maar ik heb ook boeken van to d de €15 online staan en dan wordt er soms €3,50 of meer berekend aan service bijdrage. Ik vind dat best veel, er blijft niet veel over na verzendkosten en service bijdrage wat je zelf overhoud.

pfft

grr

Jammer van de verkoopkosten

Prima site, maar de verkoopkosten van twee euro per boek vind ik te duur. Het werkt goed, je kan chatten met de verkoper en je bent in zekere zin verzekerd van je aankoop, maar ik vind het echt te duur. Waarom beveel ik het dan toch aan? Als je een studieboek nodig hebt, dan is het wel makkelijk om hier een of twee boeken te kopen. Heb je een hele lijst nodig, dan zal ik een andere site raadplegen.

Goed en snel geregeld.

Goede en snelle afhandeling, duidelijke dit, ik ben erg tervreden.

Goede service en prima communicatie

Prima service en giede communicatie.

Makkelijk en snel handelen

Het boek wat ik had besteld werd door de verkoper gelijk opgestuurd ....prima site en service

Snelle en makkelijke manier om je boeken te kopen en verkopen

Efficiënt.

Fantastisch!

Bookmatch is erg toegankelijk en gemakkelijk in het gebruik! Topervaring!

Makkelijke site om je studieboeken te verkopen

Super goede site om je studieboeken te vrrkopen of te kopen. Je krijgt gelijk bericht als er een match is.

Prima geregeld

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En terugbetaalt indien niet geleverd

oke

ik vind jullie service mooi maar de bemmidelingsbijdrage moet een vast bedrag worden. het is al duur om te posten en als je dan een duur boek hebt schiet de bemmidelingsbijdrage omhoog

Goede service!

Ik heb BookMatch nooit eerder gebruikt, dus ik had geen verwachtingen. De service is echter geweldig: heel duidelijk, snel, en informatie, en genoeg opties om - mocht er onverhoopt iets misgaan met de derde partij - geld terug te eisen of de bestelling te annuleren. Erg fijn bedrijf!

Makkelijk en snel handelen zonder risico !

Simpel en snel !

Perfect !

Duidelijke service , goede communicatie , snelle afhandeling

Goede en snelle levering

Boek had ik snel in huis en zag er netjes uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vlotte snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden via de mail.

Een boek besteld en keurig geleverd binnen 2 dagen, een keurig boek.

Super snel geregeld.

Bestellen en levering is super goed.

Simpel en snel

De app is makkelijk te gebruiken. Je scant de streepjescode en de rest gaat vanzelf. Super.!! Bij de boekenzaak waar ik de boeken besteld had kon ik ze al niet meer terugbrengen ook niet via de retour/terugkoop service die zij aanbieden. En dat na 4 mnden en de boeken waren niet gebruikt.

Prima site: gebruiksvriendelijk, helder, simpel - en het werkt!

Nu al 5 boeken verkocht in twee maanden. Via de ISBN nummers wordt alle informatie opgezocht, je hoeft alleen wat aan te vullen over de conditie van het boek. Opsturen is natuurlijk even gedoe, maar ook dat wordt makkelijk gemaakt doordat je heel simpel een voorbetaald etiket kunt downloaden zodat je bij Post NL alleen nog maar het pakket hoeft af te geven. Heerlijk als het zo goed werkt als op deze site. Van iedere stap wordt je automatisch op de hoogte gehouden, eerst via Whatsapp en daarna via de mail. Aanrader!

Geweldig en duidelijk

De regeling is erg goed. Je bent bij elke stap op de hoogte van wat er gebeurt. De verzending gaat heel snel waardoor je niet lang hoeft te wachten. Top!

Prima service. Alles goed en snel geregeld

Prima site met genoeg aanbod

De meeste boeken die ik dit jaar nodig heb voor de PABO en die niet van 2018/2019 zij qua druk worden aangeboden. Prijs varieerd maar ook mogelijkheid om te bieden. Doe je dat slim dan heb je een boek voor een mooie prijs :-)

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort