Goede sevice snelle afhandeling

Als de verkoper meewerkt en de boeken optijd verstuurd is het een top constructie. Bookmatch: goede service en snelle afhandeling.

Super goed!

Ik had nooit van bookmatch gehoord maar het heeft mij het nodige geld bespaard en opgeleverd. Het is een veilig concept en wordt goed digitaal ondersteund. Het concept spreekt mij aan. Op deze manier wisselen boeken van eigenaar en wordt het een win-win situatie. Ga zo door!

Eenvoudig en snel

Het is heel eenvoudig om je boeken te koop aan te bieden. ISBN invullen en automatisch verschijnt titel. Er staat bij welke prijzen er gevraagd worden (dus slim als je daar iets onder gaat zitten). Prijs invullen en klaar. Je krijgt n mail/app als iemand je boek wil kopen of als er n bod is gedaan. Eenvoudige manier hoe te versturen, zowel als pakket en als brievebuspakje. Je verzendkosten worden verrekend met de verkoopprijs. Je verstuurt t boek, geeft dit door en als degene je boek heeft ontvangen (en dit ook doorgeeft) wordt binnen 1 dag je geld overgemaakt. Kortom: simpel eenvoudig en snel!!

Makkelijk en snel

Kan zowel nieuwe als tweede Handse boeken kopen. Alles wordt snel geleverd.

Helemaal top!

Ik koop al drie jaar mijn studieboeken via bookmatch. Scheelt een hoop geld en de service, communicatie en levering is top.

Betrouwbaar, goede communicatie

Superfijn dat je op deze manier tegen meter prijs snel boeken kunt kopen, dat ze goed verpakt verstuurd worden en dat je precies weet waar je aan toe bent gedurende het hele proces. Topservice !

Zeer goede ervaring met Bookmatch

Makkelijk boeken verkopen, kapot chill dat je meteen een barcode krijgtwat je alleen hoeft te laten scannen!

Top dank u wel. Ik zal bookmatch zeker aanbevelen aan andere mensen.

Fijn dat Bookmatch er is, t werkt goed en snel, maar je eigen omgeving nogal onoverzichtelijk

Misschien ligt het aan mij, maar ik ben steeds aan het zoeken in mijn menu. Nu zie ik bijvoorbeeld in mijn mail de eerste woorden van het bericht dat de koper mij gestuurd heeft bij een review, maar ik kan het complete bericht niet terugvinden. Verder blij mee!

goed ondersteund en wacht op betaling tot het boek ontvangen is

Prima en zeer duidelijk

Geen extra gedoe met regelen, inloggen enz.

Superhandige gebruiksvriendelijke site

Ben zeer tevreden over deze website, veel mensen gebruiken het dus ik kon binnen korte tijd veel studieboeken verkopen.

Het gaat snel en goed!

Op kleine prijzen houdt je weinig over; maar er heeft wel weer iemand plezier van i.p.v. dat de boeken in een kast liggen...

Alleen jammer dat er veel af gaat

Bedankt!

Het is prettig en veilig om op deze manier mijn boeken door te verkopen, zodat iemand anders er weer gebruik van kan maken. Recyclen vind ik in deze maatschappij erg belangrijk om te doen.

Makkelijk, overzichtelijk, snel, goede communicatie.

Makkelijk in gebruik zowel bij koop als verkoop. Het is overzichtelijk. Snelle levering van de verkopers. Goede communicatie je krijgt gelijk bericht wat er van je verwacht wordt als koper maar ook als je boeken ter verkoop aanbiedt. Na elke stap volgt er weer een berichtje.

Had het boek goed ingepakt en kwam mooi optijd.

Goed geregeld alleen je houdt zelf weinig eraan over.

Alles is goed geregeld qua verkopen en kopen! Het enige is dat je niet extreem veel geld over houdt aan de boeken die je verkoopt

Top site, goede prijs, snelle levering

Snel Goede prijs Voor koper en verkoper geen risico

Goede ervaring, boek is goed aangekomen.

Het boek ziet er goed uit en het is op tijd aangekomen.

Simpele app, snelle verkoop

Het te koop zetten van boeken is gemakkelijk en overzichtelijk. Wel vind ik dat er een mogelijkheid zou moeten zijn om opmerkingen over het te verkopen boek te plaatsen, bijvoorbeeld als er penstrepen in staan of zoiets.

uitstekend

Boek was snel verkocht

Zeker doen!

Goede kwaliteit boeken en snelle bezorging. Top!

Snel duidelijk en gemakkelijk

Zielhorsterweg 85 A