Duidelijk en servicegericht bedrijf!

Duidelijk en servicegericht met de optie om eventueel een persoonlijk boodschap naar de verkopende partij te sturen. Dat maakt het persoonlijk met de zekerheid van wat bookmatch beloofd! Top

Snel en duidelijk

Zie titel

Goedkopere studieboeken snel geregeld

Sinds vorig jaar heb ik grootdeels van de studieboeken voor mijn zoon via Bookmatch gekocht en het heeft veel geld gescheeld met aanschaf nieuwen!! Contact met verkopers gaat makkelijk en snel is mijn ervaring. Ook de kwaliteit van de boeken is goed. Dus je kunt ze het jaar erna weer verkopen. Super systeem van vraag en aanbod en de uitbetalingen van Bookmatch zijn echt snel gedaan. Een betrouwbaar bedrijf die ik kan aanraden. Ik blijf in ieder geval kopen en verkopen via Bookmatch de komende jaren!

Handig maar prijzig systeem.

Het system is super handig doordat je de barcodes kunt scannen en het systeem dan meteen weet welk boek het is. Helaas hou je weinig van de opbrengst over doordat je ook de verzendkosten moet betalen naast de bemiddelingsbijdrage.

Uitleg komt overeen met kwaliteit, snelle levering

Geweldig om een niet vaak gebruikte boek een tweede kans te geven

Wat een gemak

Moest even wennen aan het rekening houden met de verzendkosten en de bemiddelingskosten . Hierdoor iets te laag ingezet maar dat weet ik dan voor de volgende keer. Maar wat een gemak om te verkopen op deze manier.

Eigenlijk helemaal niets op aan te merken. Prima site , goede/snelle berichtgeving. Ook het gekochte exemplaar was uitstekend.

Super om je boeken te verkopen en fantastische hulp van Bookmatch!

Alles ging heel erg vlot en goed begeleid!

prima en duidelijk geregeld allemaal

duidelijke communicatie over alle stappen via e-mail

Makkelijke site - geen omslachtige handelingen

Ideaal!

Je zoekt je boek, de prijs scheelt enorm met nieuw, betalen, na een paar dagen geleverd. Fijn idee dat de verkoper dan pas uitbetaald wordt. Al diverse schoolboeken op deze manier aangeschaft!

Vlotte betaalbare dienst

Ik heb makkelijk mijn boeken kunnen vinden en de afhandeling was ook vlot. Fijn dat de verkoper pas wordt uitbetaald wanneer het boek ontvangen is door de koper.

Prima geregeld

Zeer efficiënt verloop.

Zeer goed georganiseerd!

Maandag 4 boeken op bookmatch geplaatst, nu al 3 boeken verkocht. Alles gaat zeer snel en gestructureerd.

Alles was heel netjes en snel geregeld.

Alles prima geregeld en een snelle afhandeling

hh

hh

Goed en deskundig begeleid bij verkoop boeken

Gaat overzichtelijk en duidelijk!

Voor je studie

Gemakkelijke en snelle manier voor het kopen van tweedehands studieboeken. En ook nog eens niet te duur!

Super tevreden!

Het is allemaal netjes geregeld en je krijgt gewoon wat je verwacht.

Verkopen makkelijk gemaakt.

Makkelijk boeken verkopen

Er wordt direct een verzoek naar de verkoper gestuurd zodra er is betaald en als deze niet reageert, worden er ook snel herinneringen gestuurd. Als je besluit een match te beëindigen, staat het geld de volgende dag alweer terug op je rekening. Communiceren gaat makkelijk, alles is overzichtelijk en het is fijn dat je reviews kan geven op eigen gemak, zonder vervelende pushberichten. Al met al een top service!

Duidelijk waar je aan toe bent

Wel veel mailtjes, maar wel duidelijk

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort