Snelle service!

makkelijk, snel, betrouwbaar

Top heel handig

Helemaal goed

Snelle levering, boeken in nette staat!

Thumbs up

Ik ben dik tevreden. Vanaf stap 1 tot einde bestemming wordt je op de hoogte gehouden. Keep doing the good work!

Werkt gewoon prima voor beide kanten koper/verkoper duidelijke mail hoe het ervoor staat.

Zie tekst

Perfect niks op aan te merken.Top

Ideaal!

Goed en snel boeken kopen en verkopen. Scheelt een hoop geld.

Erg fijn om te weten dat als de verkoper zijn spullen niet verstuurd dat ze ook niet betaald krijgen. Maar ook als het anders blijkt te zijn dan verwacht.

Levert weinig op voor verkoper

Was de eerste keer via Bookmatch. 15% kosten en de verzendkosten voor verkoper maakt de verkoop voor mij niet meer interessant. De boeken moeten ook aantrekkelijk zijn voor de koper. Systeem is echter prima.

top!

helemaal top!

Snelle afhandeling, en ook bij annulering wordt meteen het betaalde bedrag weer teruggestort. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar tweedehands (studie) boeken!!

Snelle verkoop en betaling

Heb binnen een week 3 boeken verkocht, top!

Snelle afhandeling

Er wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om je boeken te verkopen. En je wordt goed op de hoogte gehouden van alle acties.

Razendsnelle levering

Ik had het boek binnen een dag na bestellen in de brievenbus. Het zag eruit zoals aangegeven.

Makkelijk en snel, vooral dat het verzendlabel wordt voorgeschoten

Je weet waar je aan toe bent.

Goede communicatie over de bestelling! Vanaf bestelling tot betaling word je op de hoogte gehouden.

Prima geregeld

Makkelijk verkopen en verzenden met postlabel printen via Bookmatch, deze kosten gaan automatisch van je tegoed af. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van alles. Veilig, je ontvangt pas geld als een boek geleverd is. Ook boeken gekocht en dit verliep goed. Makkelijk met vragen stellen aan verkoper via bericht.

Ik vond het makkelijk en snel gaan. Alleen de prijs die voor mij als verkoper overblijft vind ik weinig!

Prima plek om je boeken te verkopen

Goede manier om iemand anders blij te maken met studieboeken die je niet meer gebruikt! Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, postzegels zelf printen en hup op de bus!

Super handig

In mijn zoektocht naar steeds weer andere studieboeken, én verkoop van oude boeken, is dit toch wel de meest handige site tot nu toe. Je krijgt niet de hoogste prijs, maar het gemak is ook wat waard

zoals altijd weer een geweldige ervaring

gebruik nu voor het 4e jaar oprij bookmatch om mijn studieboeken te kopen en voor het 3e oprij om mijn studieboeken te verkopen en vind het nog steeds een geweldig systeem!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort