Goede communicatie per mail, snelle service

alles tot in de puntjes geregeld

Ik heb al vaker boeken verkocht bij Bookmatch en het is elke keer weer een fluitje van een cent. Overal is over nagedacht en alles wordt keurig "voorgekauwd".

Prima geregeld

Snelle reactie

Alles prima geregeld,duidelijke stappen

Heel fijne manier om dure studieboeken een volgende bestemming te geven

Echt super bedrijf.

Super goed alles geregeld ook met geld storten of terug boeken. Ik heb jullie bij vele aanbevolen 😊. Gr Heidi

fantastisch

perfecte site om je boeken te verkopen. En zoooo makkelijk.

Heb alles zeer goed ervaren.

Jullie houden me goed op de hoogte over alles!!

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Alles via mail en ook de aflevering prima op tijd. €50,- uitgespaard door via Bookmatch te bestellen. Bedankt!

Snelle vlotte afhandeling van de verkoop van mijn studie boeken c

fijn voor koper, weinig verdiensten voor verkoper

ik ben koper en verkoper omdat er veel aanbid kun je via jullie relatief goedkoop aan boeken komen. wat betreft verkoop vind ik dat je er te weinig aan overhoudt. dus ik hou het bij kopen maar heel fijn dat ik jullie ontdekt heb

Een overzichtelijke, makkelijke manier van kopen en/of verkopen. Behulpzaam als er iets mis gaat, of niet duidelijk is.

super service

goede service snel thuis gestuurd gekregen

op zich een goede ervaring, vind alleen dat er best veel onkosten vanaf gaan.

bij 35 euro, ontvang ik nog maar 28,70 en hiervan gaan de verzendkosten nog af.

Goede boeken voor een gerichte studie

Save en goede correspondentie. Prima

alles prima geregeld en aantrekkelijke prijzen

Zorgvuldige procedure, boek van goede kwaliteit, snelle levering

Contact tussen verkoper en koper prima en snel. Ook duidelijk hoe de voortgang bewaakt wordt, kortom, ik ben heel tevreden.

Super gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, snel en goed!

Heb ervaring als verkoper; gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en snel. Matches via app en mail, erg prettig.

Snelle verkoop en afhandeling en uitbetaling

Top app. Makkelijk in gebruik en sinds 2 dagen al 2 boeken via Bookmatch verkocht. Nu nog 4 te gaan.

Helemaal prima

Uitstekende site voor in- en verkoop tweedehandsstudieboeken. Boeken op andere plekken aangeboden, geen reacties. Hier 6 boeken in een week verkocht.

Snel geregeld

Ook met terugstorten van geld als je de match niet door laat gaan erg snel. Goede service

Simpel en snel

Simpel om je boeken in de app te zetten en verkopen en verzenden gaat super snel.

Helemaal prima!

Helemaal prima! Werkt makkelijk en snel.

Fijne match en dienstverlening middels Bookmatch. Bookmatch verstuurde een Whatsapp met het verzoek om het boek binnen drie dagen te versturen. Dit bleek achteraf niet nodig, je hebt 10 werkdagen de tijd. Zorgde enigszins voor verwarring.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort