Goede communicatie, snelle service!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Netjes geregeld

Snel verkocht

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Snel en goed afgehandeld!

Was voor mij de eerste ervaring met Bookmatch!

Eenvoudig zoeken en bestellen

Op de site is het artikel eenvoudig te vinden en te bestellen. De prijs vind ik toch nog aan de hoge kant

Simpel en snel verkopen

Een makkelijke en snelle manier om je oude studieboeken te verkopen!

Nette afhandeling

Goede service en begeleiding.

prima en snelle levering

Goed geregeld. Snelle levering en goed contact met de status van de verzending ed

Super snel geregeld

Fijne manier om studieboeken te kopen, zowel tweedehands als nieuw. Goed systeem voor verkopers en kopers

Gemak

Makkelijk en snel bestellen.

uitstekend

prima initiatief, prima begeleiding

Uitstekende service!

Snelle service; informatieve, regelmatige emailupdates; gebruiksvriendelijke interface.

overzichtelijke site

duidelijke site

Winwinsituatie

Een mooie manier om je boeken, die je meestal maar voor een vak nodig hebt, te delen met andere leeftijdsgenoten. Je haalt er geld(goedkoper dan nieuw) uit en milieuwinst. Het hangt van de verkoper af hoe snel hij zijn/haar boek op de post doet natuurlijk.

Geweldige omgeving voor (ver)koop schoolboeken!

Geweldige omgeving voor (ver)koop schoolboeken! Prima communicatie over verloop van koop/verkooptraject!

Fijne match met Bookmatch

Zeer tevreden met coördinatie van Bookmatch. Alles verloopt zonder zorgen. Bookmatch heeft de controle en reageert supersnel.

Handige site, snelle afwikkeling.

Handige zoekfunctie op de site wanneer je op zoek bent naar een studieboek. Makkelijke procedure om zelf boeken aan te bieden. Snelle communicatie en snelle afhandeling. Veel aanbod op de site.

Perfect geregeld

Perfecte afhandeling, duidelijk

Prima geregeld!

Het verkopen van de studieboeken op bookmatch is overzichtelijk en betrouwbaar.

Goed geregeld

Handige manier om een 2e hands boek aan te schaffen.

Helemaal zoals verwacht

Beter kon het eigenlijk niet. Ik had mijn boek zo gevonden en verder verliep alles perfect. Ik had binnen 10 minuten een berichtje terug van de verkoper en de volgende dag had ik het boek al binnen, in dezelfde staat als het was beschreven. Heel tevreden!

Snel een goed boek gevonden

Wel snel gevonden. Jammer dat de zoekopties niet verder gefilterd kunnen worden. Ik zoek schoolboek en en het zou dan makkelijk zijn als je op niveau op jaar kunt zoeken

Snel en handig

Verkopen gast snel, handig en veilig maar de kosten zijn vrij hoog terwijl de opbrengst vrij laag is.

Top site!!!

De boeken zagen er allemaal goed uit. Ik heb ze gekocht voor een hele lage prijs. De boeken zijn binnen 2 dagen al binnen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort