Snel zoeken naar de juiste boeken. Vlotte, duidelijke afhandeling.

Nette afwikkeling

Goede communicatie. Duidelijke instructie en opvolging

Goede communicatie en snelle afhandeling

Goede communicatie en snelle afhandeling

Gemakkelijk en adequaat

Q

Gemakkelijk, maar je betaalt wel een vrij hoge bemiddelingsbijdrage

Vind de werkwijze van Bookmatch prettig. Eenvoudig en duidelijk. Vind de bemiddelingsbijdrage wel behoorlijk hoog.

Oke site, jammer van de kosten.

Site is wel oke niet altijd even makkelijk. Jammer dat ze zoveel kosten berekenen per boek en daarnaast geen korting op pakketzegel. 6,50 is dezelfde prijs als bij Post.nl online. Dit is bij bol.com al jaren beter geregeld.

prima alternatief

Een prima alternatief ipv nieuwe dure boeken kopen waar misschien maar 1 x in gekeken wordt.

Goed geregeld!

Prettige website, duidelijk en klantvriendelijk

Verwarrend

Ik heb 3x een verkocht mail gehad maar steeds werd deze geannuleerd. 1 week later kreeg ik een herinnering om het boek te versturen. Dit was heel verwarrend.

Makkelijk

Duidelijk fijn in gebruik.

Geweldig werkende site.

Ruim aanbod, zorgvuldig en snel.

Erg handig en makkelijk te gebruiken, goeie communicatie

Vooral de mogelijkheid om contact te hebben met de verkoper was erg fijn, ook is alles erg duidelijk zonder onnodige moeite.

ideale manier om aan je 2e hands studieboeken te komen door onderhandelmogelijkheid en de site is heel goed ingericht met goede terugkoppeling via mail

Prima service, duidelijke info nieys op aan te merken. Zou t iedereen aanbevelen.

Boek binnen een weekje verkocht, top.

Top. Alleen was ik op vakantie waardoor ik niet wist of mijn boeken binnen waren.

Goeie ervaring, en prettig behandeld.

Zoals vermeld ging alles best prettig.

Fijn dat ik alvast 1 boek verkocht heb

Bestelling werd snel geleverd. Boek ziet er uit als nieuw.

Prima en veilig

Fijne en veilige manier van boeken (ver)kopen. Zou nog fijner zijn indien bookmatch het aantal e-mails kon beperken. Indien je meerdere boeken koopt krijg je wel veel mailtjes....

Snel en makkelijk

Ik maak nu voor het eerst gebruik van Bookmatch en dat bevalt prima. Makkelijk in gebruik, snel inscannen met de app van de boeken die je verkoopt. Top!

Snel contact en hulp

Ivm vakantie kon ik de boeken niet snel versturen. Toen ik een vraag daarover stelde, kreeg ik direct bericht terug met mogelijkheden om te doen. Top!

Goede communicatie en heldere instructies

Prima communicatie, heldere instructies

Goede bemiddeling

Heel gemakkelijk hoe verkoper en koper in het proces worden geholpen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort