Snelle verkocht, maar email kwam in ongewenste email terecht

De emails die ik ontving wanneer ik een boek had verkocht kwamen in mijn ongewenste email terecht, hierdoor kwam ik pas na een week er achter dat het boek verkocht was en was de verkoop ook alweer bijna afgebroken omdat ik niet had gereageerd...

Geweldig!!!

Zeer goede en overzichtelijke site! Echt top! Hier kun je echt goed slagen...binnen een paar dagen alles binnen gekregen Een echte aanrader

Top Wouter

Top Wouter!

top netjes boek

helemaal goed snel reactie prima!

Heel goed!

Goed!

Top bemiddelingssite

Heel goed!!

ze doen wat ze beloven

top

Mijn bestelling is op Tijd binnengekomen en de boeken waren Goed verpakt. De boeken zagen er netjes uit bij binnenkomst

Makkelijk goed georganiseerd

👍

Alles verliep zoals afgesproken. prima.

Had het book voor € 7,50 aangeboden en heb na levering netjes € 6,75 op mijn bank gestort gekregen. Wat wel tegenviel was dat ik € 3,50 aan verzendkosten kwijt was. Dus voor € 3,25 is dit toch veel gedoe. Bookmatch valt hier niets te verwijten, zij doen hun werk uitstekend.

Makkelijke veilige en betrouwbare service.

Het is erg fijn dat je via Bookmatch verzendlabels kunt kopen, zodat je niet het gevoel hebt dat je iets uitgeeft tijdens het versturen van je boeken. Fijn dat je via Bookmatch contact kunt opnemen met de koper zonder dat je persoonsgegevens hoeft uit te wisselen. Tip: het zou fijn zijn als je als verkoper ook de koper kunt beoordelen.

Prima geregeld

Goed geregeld. Handelen gaat prima. Duidelijke reacties. Bookmatch neemt je werk uit handen. Uitbetaling snel (uiteraard ook beetje afhankelijk van feedback verkoper).

Erg goede en snelle service

Per abuis voor onze zoon een paar verkeerde studieboeken besteld. Geschrokken mailde ik naar Bookmatch en bedank bij deze de medewerkers voor hun support in deze. TOP!

werkt perfect!

Snelle en goede afhandeling!

Verkoop ging snel

Verkopen is gemakkelijk, wel jammer dat er bijna €10 vanaf gaat naar Bookmatch, maar verder super site! Bovendien kun je zo je boeken sneller verkopen dan via marktplaats oid

Snel en goed geregeld

Boeken snel en makkelijk kunnen verkopen. Snelle afhandeling door de optie het verzendlabel via Bookmatch te gebruiken. Top!

duidelijke en fijne site

Heel handig, lekker snel en goedkoop

Heel prettig

Supersnel en betrouwbare manier om boeken te verkopen

Supersnelle en betrouwbare manier om boeken te verkopen

Prima service! Goed opgezet. Elke stap in het proces wordt gecheckt

Perfect geregeld

Perfect geregeld.

Prima service en duidelijke communicatie

Prima service en duidelijke communicatie

Geen gedoe

Efficient

geen duidelijkheid over wanneer zal ik de boek ontvangen

ik woord geïnformeerd wanneer zou ik de boek ontvangen nadat ik betaald heb. ook geen knopje om mijn bestelling te annuleren. Andere boekwinkels zijn meer duidelijker. van te voeren vertellen mij dat het kost 8 dagen bijvoorbeeld om mijn bestellen te ontvangen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort