Prima ervaring maak ik zeker vaker gebruik van...

Idem ...

In één woord : prima

Snel en zakelijk alles afgehandeld. Alle 3 partijen tevreden !

geweldig

Mijn ervaring met bookmach is geweldig. duidelijk, snelle service

3 boeken verkocht en netjes alles betaald

Prima systeem

Zeer zorgvuldig, goede communicatie

Duidelijke website, goede service

Boeken die je zoekt makkelijk te vinden op isbn nummer, tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Boeken kwamen alle keurig verzonden aan.

Makkelijk, overzichtelijk, goed georganiseerd

Alles prima!

Prettig dat berichtje op mijn mobiel als er verkocht is en de mailtjes, alles duidelijk. Alleen jammer dat er zo'n groot (begrijpelijk) bedrag weer af gaat.

Een hele fijne site om je studieboeken te verkopen of te kopen

πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Snelle en correcte afhandeling !

Fijne directe manier van communiceren en snelle afhandeling van verkoop

Prima, ging allemaal lekker snel ondanks vakantieperiode

Aanrader.

Snel, overzichtelijk, veel keus.

Tot nu toe verliepen alle matches zeer goed. Snelle duidelijke communicatie van zowel koper/verkoper als bookmatch. Ideale site om te kopen of te verkopen.

Overzichtelijke site met een ruim aanbod

Veel tweedehands en zelfs nieuwe studieboeken kunnen kopen via de site. Enige min puntje, bevestiging van de ontvangen boeken moet via de mail en kan niet via de app. Dat is jammer.

Ging lekker vlot

Een goede en vlotte ervaring

De communicatie is duidelijk en fijn dat jullie als tussenpersoon optreden

Uitbetaling soms onnodig traag.

Ik wil als koper aan kunnen tonen dat ik mijn werk heb gedaan dmv Track & Trace. Nu moet je 14 dagen wachten of geluk hebben dat ontvanger aangeeft dat alles goed in aangekomen. Achterhaald naar mijn mening. Als ik bewijslast kan geven moet het voldoende zijn vind ik om over te gaan tot uitbetaling.

Geen aanmerkingen. Snel en makkelijk.

Zeer goed.

Is snel verstuurd en ziet er goed uit.

Snel en makkelijk

Dit jaar heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van bookmatch en het is me goed bevallen.

Snelle leveringen + berichten en beloofde kwaliteit

Prima service, duidelijk en snel

Heel handig dat je gemakkelijk met de verkoper via de site in contact kunt komen. Er wordt snel gereageerd en de levering was ook vlot.

makkelijk en snel

eenvoudig en gemakkelijk te bestellen, geode communicatie en snelle levering

Ik vond heel fijn, dat ik heel snel ook dat boek kreeg

Was heel snel toppie Bookmatch dikke duim.

Prima service!

Prima manier om van je overbodige studieboeken af te komen. Enige minpuntjes: ik vind de bemiddelingskosten wel wat hoog en de verzendkosten zijn voor de verkoper.

Heel goed en snel

Boek van goede kwaliteit voor een lage prijs

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort