Top snelle service

Top snelle service

Snelle verkopen en duidelijke acties

Het is erg handig om boeken aan te bieden, alleen een ISBN nummer nodig, het programma vult alles aan. Van biedingen en verkopen krijg je vanzelf bericht. Je kunt zelfs automatisch een Post.nl verzendlabel aan laten maken. Echt super handig!

Snelle reactie en net boek

Het boek zag er erg netjes uit. Het boek was snel verstuurd. Erg blij mee.

Snel, praktisch en betrouwbaar

Ik heb nu enkele boeken via Bookmatch verkocht en telkens met een positieve ervaring. Roel

Makelijk in gebruik

Bookmatch is erg makelijk te gebruiken. Alles is duidelijk uitgelegd en verzenden gaat ook gemakelijk. Erg fijn dat je ook een boekenlijst kan maken.

Goede service, boek snel geleverd.

Ik heb vertrouwen in Bookmatch. De betaling en verzending zijn betrouwbaar en snel.

Goede ervaring

Goede ervaringen mee, boeken bestellen en verkopen gaat makkelijk! Echt aan te raden!

Goed, betrouwbaar, duidelijk en snel

Zie boven

Simpel, snel en zorgvuldig

Prettige ervaring om via Bookmatch boeken te verkopen. Het toevoegen van nieuwe boeken, zeker via de app, gaat heel makkelijk en ook het hele proces met de verkoop is simpel. Bij iedere stap ben je op de hoogte en betaling gaat snel.

hartstikke top

hele goede ervaring. Duidelijke mails

Wat probleempjes met verkoper maar heel goed opgelost door hun

Boek was helemaal beschreven

Er was in heel het boek geschreven

Veel extra kosten.

Verzendkosten, bemiddelingsbijdragen ÉN een verzendlabel... Al deze zaken moeten nog betaald worden van het bedrag dat jij vraagt voor je aangeboden boek. Er blijft bijna geen cent over. Het is zelfs nog bijna lucratiever om je boek terug te verkopen aan het bedrijf waar je ze vandaan hebt (Studystore). Zeer ontevreden over de financiën. Positief: de website en e-mails zijn duidelijk en structureel.

Goed geregeld

Snelle afhandeling, duidelijk

Duidelijk systeem en snelle communicatie.

Duidelijk systeem en snelle communicatie. Boeken gemakkelijk in te voeren. Direct contact met Bookmatch. Werkt handig.

Verkoop verloopt soepel, alles is goed geregeld

gebruiksvriendelijke site en duidelijke informatie over het verloop van de bestelling

Ik ben zeer tevreden over Bookmatch met name over het bovengenoemde. Daarnaast ben ik ook verrast door de snelle levering van de studieboeken. Ze waren allemaal goed verpakt en zien er netjes uit. Dikke pluim!

Snel geleverd, nette boeken!

Boek werd snel geleverd en zag er zeer netjes uit!

handig en snel

ik heb 160 euro bespaard door tweedehands studieboeken te kopen in plaats van nieuwe. De afhandeling verloopt erg snel en helder.

Juiste bemiddeling en snelle afhandeling

Op zoek naar studieboeken voor mijn zoon kwam ik uit bij bookmatch. Makkelijk zoeken in de site en na de juiste match snelle afhandeling. Ook ben ik keurig op de hoogte gehouden van het proces.

Geen problemen ondervonden.

Prima, geen problemen ondervonden.

Hele goede app

Zeer gebruiksvriendelijke app, ben erg tevreden.

Doet wat het belooft

Fijn dat er n site is waar je 2e hands studieboeken kunt kopen. Handig dat er onderscheid is in de staat van de boeken.

Snel contact

Goede opvolging en gemakkelijk rechtstrekeks contact met de kopers.

Correcte en snelle afhandeling

Goede communicatie en correct afgehandeld

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort