Snel en betrouwbaar afgehandeld

Snel en betrouwbaar afgehandeld

een ontzetend prettige, goed georganiseerde studieboeken(ver)koop.

De uitleg op de website is helder en duidelijk. De verschillende tabbladen maken het overzichtelijk. Je kunt zelf zien hoeveel boeken te koop staan en voor welke prijs als je zelf een boek wilt verkopen. Er wordt tellkens zeer snel een bericht gestuurd met wat te doen. Ook op de sms een melding als een verkoop is gelukt. Elke stap is weloverwogen en doordacht, waardoor dit studieboekenverkoop-systeem perfect werk. Zowel inzake koop als verkoop goede ervaringen. Zelfs als een koop niet is gelukt wordt netjes het geld teruggestort.

Overzichtelijke website, goede prijzen en duidelijke communicatie!

Snel en goed gecommuniceerd!

De boeken die zijn besteld werden snel verwerkt en het was voor mij ook duidelijk waar ik aan toe was omdat ik via de mail goed op de hoogte werd gehouden. Heel fijn!

Helemaal goed

Erg soepel

Op een snelle en gemakkelijke manier boeken verkopen.

Heel handig!

website werkt goed, snelle en makkelijke zoekfunctie. Snel antwoord van klantenservice bij vragen. en goede updates van stvz bestelling, verzending en betaling. wel veel mails.

Handige en veilige boekverkoop

Erg handige manier om boeken te verkopen. Het was niet heel duidelijk welk deel van het geboden bedrag uiteindelijk wordt uitbetaald omdat de verzendkosten er nog af gaan. Wel was het ontzettend handig om gelijk een verzendlabel te kopen op de site.

Fijne samenwerking😀

Meer mogelijkheden voor zowel kopers als verkopers.

Overzichtelijk, praktisch, snel!

Bookmatch was ‘nieuw’ voor mij en ben op alle fronten zeer tevreden ! De site, de keuzemogelijkheden, het contact, alles was duidelijk en direct. Zou anderen dit zó aanraden

Ik vond het overzichtelijk en duidelijk

Ging super goed geregeld

Ik kan me boeken kwijt voor een hele goeie prijs en ik kan ook boeken kopen voor een lage prijs. Ik ben heel erg tevreden en ik raad het iedereen aan.

Erg fijne ervaring! Hier kom ik graag terug voor meer boeken

Snelle respons en op hoogte gebracht per mail. De verkoper reageerde ook erg vlot en stuurde gelijk boek toe. Boek stuk goedkoper dan nieuw en ziet erg prima uit. Ben enorm tevreden!

Snel geregeld

Binnen Bo-time contact kunnen leggen met de verkoper en snel geregeld

Bookmatch is perfect!

Zeer goed geregeld!

Perfect verlopen - veel dank!

Klein verbeter tip: na ontvangst, onduidelijk hoe je dit moet aangeven aan Bookmatch!

Goed geregeld

Allemaal goed geregeld!

Toen ik de boeken had besteld hoefde ik zelf niets meer te doen

Makkelijk, gebruikersvriendelijk, snelheid . Gewoon top Bookmatch

Simpele manier om studie boeken te kopen en verkopen.

Ben meer dan zeer tevreden.

Heel goed bevallen. Was mijn eerste keer en zeker niet de laatste keer. TOP

Prima geregeld!

Alles is goed gegaan; het boek was goed verpakt verstuurd en in goede staat!

super voor elkaar

Een site waar uit alles blijkt dat alles goed geregeld is!!!

uitstekend

Prima, snelle en gemakkelijke manier van verkopen

snel aan de juiste boeken gekomen

Snel voor een nette prijs aan de benodigde boeken gekomen. Alles netjes afgehandeld, zelfs toen een boek in eerste instantie naar een verkeerde koper werd verzonden. Werkt prettig met Bookmatch als intermediair. Jammer dat de app zo beperkt is, daar heb je weinig aan.

Positief

Het gaat snel en gemakkelijk

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort