prima geregeld allemaal

Alles ging redelijk voorspoedig behalve een vreemde melding dat het on hold was gezet na één dag

Prima ervaring

Heel goed, vorig jaar ook al schoolboeken aangeschaft. Prima ervaring

Heel mskkelijk

Makkelijk en duidelijk

Bookmatch heeft een mooi systeem met handige features. ISBN nummer opgeven en de prijs en daarna bijna alles met 1 druk op de knop. Ook de optie voor de verzending incl labels is ideaal.

Prima werkbare site. Je loopt weinig risico bij het kopen. Makkelijk zoeken.

Ik vind dat jullie veel vragen voor de bemiddeling. Zeker bij boeken onder de 10 euro blijft er dan voor de verkoper weinig over. Als ik 2 dezelfde boeken wil kopen is dat moeilijk omdat jullie automatisch de match afbreken als je 1 match betaald.

Ik kreeg duidelijk bericht over de verzending etc. Fijne service.

Lang geduurd

Ik heb het boek op 30 juni persoonlijk afgeleverd en ruim 10 dagen later een bericht dat koper akkoord is en over gaat tot betaling.

Top word goed geregeld!!

Alles verloopt prima en je wordt prima op de hoogte te houden.

Helemaal goed gegaan en snel afgerond

Gewoon voordelig goede boeken

Kwam er via zoekmachine, en kon gelijk verder, heel gemakkelijk.

Goedkoop alternatief voor nieuw

Prima levering uiteindelijk. Duurt wel iets langer dan normaal maar daar is de prijs ook naar.

Overzichtelijke site.

Goede ervaring met kopen en verkopen van de boeken. Site is duidelijk en goed ingedeeld. Goede service en terug betaling gaat snel als je niet tevreden bent. Een aanrader!!

Dit is een prima concept

Soepel, vlot en doordacht. Kan het aanraden op deze manier een boek te kopen.

Zeer goed!

prima service

Prima gegaan. Boek uitgezocht, verkoper gevonden en opdracht gegeven/betaald. Binnen een paar dagen was alles geregeld en had ik het boek in huis.

Top, snelle levering, goed geregeld

Overzichtelijk, duidelijk, goede communicatie. Zou het iedereen aanraden. Ik ben dik tevreden.

Ideaal

Ideaal voor aanschaf 2de hands schoolboeken in goede staat.

Goed geregeld

Ging allemaal erg gladjes. Mooie prijs voor een boek in goede staat. Zoals aangegeven in review, had de verpakking beter gekund.

Jullie werkwijze vindt ik gewoon perfect. Goede communicatie

Super goede communicatie. Na onvangst vindt de betaling plaats met toestemming van de klant. Enige minpunt 10 dagen wachten vind ik te lang.

Positief!!

Snelle afhandeling, veilig, makkelijk in gebruik.

Makkelijk

Boomatch is een gemakkelijke site/app om je boeken te verkopen. De betaling gaat snel en je kan ook zo snel mogelijk je boeken verzenden. Ik ben zeer tevreden :)

Eenvoudig en snel

Het bestellen gaan makkelijk en de kosten voor verzending zit in de prijs. Daardoor overzichtelijk en duidelijk. Boek werd vlot verzonden en netjes geleverd. Goed op de hoogte gehouden door Bookmatch via mail.

zeer duidelijke instructies en vlotte afhandeling.

Zeer duidelijke app en instructies. Vlotte afhandeling.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort