Pluspunten

goede communicatie mbt het bestelproces.

Pluspunten

Heldere communicatie

Pluspunten

Had koper een berichtje gestuurd, kreeg van bookmatch te horen dat het bericht bij hen binnenkwam.

Persoonlijk vind ik het relatief lang duren voor het geld wordt overgeschreven.

Pluspunten

Binnen een mum van tijd had ik al mijn boeken voor elkaar. Fijne strakke communicatieve updates over het verloop.

Geen. Alle verkopers zijn zeer meegaand en actief betrokken geweest bij het verkrijgen van mijn boeken.

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijke website Helder communicatie van aankoop tot levering

Pluspunten

Snelle reacties.

Wellicht kunnen er minder emauls verzonden worden voor 1 verzending.

Pluspunten

Alles was duidelijk doorgegeven en snel afgehandeld.

Pluspunten

snel gereld

te weinig kennis over bookmatch. ik heb zelf deze aanbidere door gestuurd naar boolmatch ,

Pluspunten

makkelijk, snel en betrouwbaar

Pluspunten

Zeer goed geregeld

Pluspunten

Komen de afspraken na

Pluspunten

Ben dik tevreden over hoe het gegaan is. Het was vlug en werd discreet geleverd.

Pluspunten

Alles loopt zoals beloofd. Ze houden je fijn op de hoogte ook en verzorgen ook goed alles.

Ken ik het bedrijf nog te kort voor. zoals ik het nu zie is alles top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is erg gemakkelijk en duidelijk. Ik ben blij dat al een deel van de boeken verkocht is, ook een fijne app.

Pluspunten

De informatie is duidelijk, het is prettig dat via Bookmatch een verzendlabel geregeld kan worden.

Ik blijf het vreemd vinden dat de koper €3 verzendkosten betaalt, en dat van dat bedrag een deel naar Bookmatch gaat. De verzendbijdrage is so wie so al lager dan waar je een pakketje voor kan versturen

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort