Pluspunten

Uitstekende communicatie en veilige werkwijze.

Geen.

Pluspunten

Je krijgt een duidelijk overzicht van de aangeboden boeken en de communicatie is goed. Na betaling wordt je goed op de hoogte gehouden over de status van je aankoop.

Pluspunten

Ik heb het als prettig ervaren, ik vond het snel en accuraat, de dienstverlening was duidelijk. Ik vind het fijn dat je telkens een herinnering krijgt en op de hoogte word gehouden.

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Betreffende boek snel en in goede staat ontvangen.

Verpakking van het boek was in plasticzak/tas. Boek is in goede staat ontvangen kan me echter voorstellen dat er redelijke kans op beschadiging is.

Pluspunten

Goede communicatie, korte lijnen en slagvaardigheid.

Pluspunten

makkelijk en snel

Pluspunten

ik had nog nooit van bookmatch gehoord en ik ben zeer tevreden over alles. Geen zaken die me zijn tegengevallen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijk

Vond het erg lang duren voor ik bericht kreeg over dat mijn boek was ontvangen en dat ik zou worden uitbetaald. Na 1 dag heb ik het boek verzonden maar vanuit de andere partij duurde het erg lang om op ontvangen te klikken. Ik denk dat dit sneller kan.

Pluspunten

Professioneel en verkoper wordt pas uitbetaald na bevestiging koper.

Pluspunten

snel en ze betalen de verkoper pas uit als je tevreden bent

Pluspunten

De order wordt snel behandeld en er wordt goed met de klant gecommuniceerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod

Verzendtijd is niet altijd zoals beloofd en daarom teleurstellend. Je kan goedkoop leveren maar als het te lang duurt betaal ik liever extra om het binnen 3 dagen binnen te hebben

Pluspunten

Graag wil ik Bookmatch bedanken voor de fijne samenwerking. Dankszij hun heb ik nu een goedkoop, kwaliteitvol tweedehands boek. Ik zou zeker hier nog eens terug komen. En als ik zelf een boek zou willen verkopen dan ga ik dit hier zeker proberen. Hele fijne betrouwbare samenwerking.

Pluspunten

Fijn en goede nieuwe service! Alles prima geregeld: gebruiksvriendelijk etc.

Pluspunten

Snelle reacties, gemak, duidelijk.

Pluspunten

2 van de 3 bestelde boeken heb ik al binnen. Heldere communicatie, je weet waar je aan toe bent. Snelle afhandeling van 1 van de verkopers.

Pluspunten

Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Goede communicatie. Heldere site. Fijn om boeken op te koop aan te bieden.

Pluspunten

Snelle levering, goed georganiseerd, boeken in goede staat aangeleverd.

geen

Zielhorsterweg 85 A