Pluspunten

snelle service en gelijk antwoord via mail

Pluspunten

duidelijk in afspraken en afhandeling

Onduidelijk overzicht van prijzen andere aanbieders, deze kloppen m.i niet want boeken bij andere leveranciers zijn veel hoger. Mijn prijs is/wordt iets lager dan laagste verkoopprijs wat op bookmatch staat.....maar bij een ander (bol.com) staat het boek voor veel geld meer aangeboden. voor de koper erg goedkoop dus

Pluspunten

Direct, goed en snel contact tussen verkoper en koper.

Als je een boek in je lijst zet dat je alleen een email of notificatie krijg bij bepaald bedrag dat jij hebt bepaald. Dus bijvoorbeeld meldingen alleen ontvangen als boek onder bepaald bedrag word aangeboden ..

Pluspunten

Snelle levering. Boek in goede staat.

Pluspunten

Goed geregelt en save

Pluspunten

prima en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De verkoop van deze match is prima verlopen.

De match hiervoor is geannuleerd. ( 695200). Ik heb echter nog steeds het boek niet terug gekregen. Wanneer gaat dit gebeuren.

Pluspunten

Betrouwbaar.

Pluspunten

Reageert snel. Bij "mismatches" wordt snel uitbetaald.

Bemiddelingskosten zijn aan de hoge kant met bijna € 2 per boek

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

2 boeken besteld en beide geannuleerd. Misschien betere controle op de verkopers van de kopers

Pluspunten

Snelle reactie. Vriendelijk. Duidelijk systeem. Goed geregeld. Fijn systeem.

Pluspunten

Snelle levering, veilig

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk, betrouwbaar

Zeer vervelend dat mensen niet aangeven dat ze een boek hebben ontvangen ook al zie je met track en trace dat boek goed aangekomen is en dat je alsnog 2 weken moet wachten op je geld.

Pluspunten

Vlotte dienstverlening. Klantgericht en klantvriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat Bookmatch mail stuurde naar koper, vlugge uitbetaling

Als een boek is verzonden en een track and trace number werd doorgegeven, zou de koper vlugger de ontvangst moeten bevestigen zodat verkoper vlugger uitbetaald kan worden. Ervaar als ik ernstig verbeterpunt. Mijn boek werd op 25/2 verzonden maar ontvangst werd pas gisteren 6/3 bevestigd door koper, na aandringende mail/verzoek van verkoper/Bookmatch.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk

Jammer dat er zo weinig geld overblijft

Pluspunten

Snelle reactie over vragen per mail

Berichten tussen koper en verkoper worden niet direct zichtbaar. Dit kan leiden tot verwarring.

Pluspunten

fijne snelle communicatie. Heldere afspraken.

geen

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen. Je wordt goed geïnformeerd.top

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort