Pluspunten

Goede en snelle berichtgeving van de status van je bestelling en de mogelijkheid met de verkoper te mailen.

Pluspunten

Goeie match en de verkoper van het boek stuurde snel het boek op. Betrouwbaar!!

Pluspunten

Top! Boeken voor mijn studie altijd te vinden tegen een goede prijs. Perfect systeem met pas uitbetaling aak verkoper als boek binnen is bij koper.

Pluspunten

Heel snelle afhandeling over en weer

kan ik niet direct opnoemen

Pluspunten

Bookmatch handelt snel! Het boek heb ik binnen het gestelde termijn verstuurd naar de koper en Bookmatch geeft tijdig aan als het boek in goede orde is ontvangen.

Kan ze nog niet verzinnen, dit is de eerste afhandeling met hen en tot nu toe gaat alles goed.

Pluspunten

Groot aanbod Klantvriendelijk Flexibel Snel

De website is op zich prettig en uitgebreid maar soms vind ik het niet helemaal duidelijk waar iets bij hoort.

Pluspunten

Het is heel snel geregeld. Ik ben er wel positief over, vooral omdat het mijn eerste keer was! Ik was wel eventjes aan het twijfelen, omdat natuurlijk niet zeker is of de verkoper het betreffende boek had opgestuurd. Het boek was ook in goede staat!

Wat ik wel vervelend vond is dat ik helemaal moest inloggen naar mijn matches om naar het contact te kijken. Misschien een tip om een kopje berichten op jullie site te plaatsen voor de mensen die een account hebben. Zodat mensen makkelijker naar verstuurde berichten kunnen kijken, want ik kreeg ook geen melding of dergelijke. Ik ben over het algemeen erg tevreden.

Pluspunten

Heeft goed gewerkt (1e keer bookmatch gebruikt)

Pluspunten

Vlot en komt afspraken na.

Pluspunten

het plaatsen en afhandeling van de te verkopen boeken gaat erg makkelijk

Pluspunten

snelle reacties, flexibel

Pluspunten

Geld snel terug gestort als het boek niet word geleverd

Pluspunten

Het werkt duidelijk, makkelijk en snel! Binnen een paar dagen een aantal boeken verkocht zonder enige moeite. Voor zowel verkoper als koper super fijne en veilige site (Track & trace en verzending/ontvangst bevestigen)

Pluspunten

betrouwbaar.

Pluspunten

duidelijk en erg handig als je schoolboeken hebt waar je van af moet. ik raad bookmatch zeker aan voor studenten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle terugkoppeling

Jammer dat ik uiteindelijk minder aan het verkochte boek verdien. Ik heb m voor 15 euro verkocht en krijg uiteindelijk 9.60.

Pluspunten

Snelle en vertrouwde service.

Pluspunten

Super geregeld

Pluspunten

Makkelijke en snelle afhandeling. Zo wordt de verkoop van je boeken een peuleschilletje!!

Pluspunten

Werkt supersnel!

Het enige waar ik de eerste keer tegen aan ben gelopen is dat als je via Bookmatch frankeer labels wil kiezen, dat niet voor een lager bedrag geldt. End at is in eerste instantie niet duidelijk, staat ergens onderaan. Verder super goeie site!

Pluspunten

Goed en makkelijk te regelen

Minder kosten voor een label

Pluspunten

Duidelijk, netjes en snel. Ideaal voor studenten!

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort