Pluspunten

prima geregeld!

Pluspunten

Alles is duidelijk uitgelegd en je wordt goed op de hoogte gehouden via mail en sms

Ik merk dat boeken voor mbo en hbo goed verkopen maar de markt voor vmbo/ vavo doet het niet zo goed ondanks dat er ook volwassenen zijn die terug naar school gaan om alsnog een diploma te halen. Zij moeten zelf de boeken aanschaffen. Iets om te onderzoeken?

Pluspunten

Mijn bestelling werd netjes en duidelijk behandeld en na 1 en 2 dagen kwamen mijn boeken aan in prima staat. Echt top!

Pluspunten

Duidelijke site. Duidelijke en snelle communicatie. Bijna alles gaat eenvoudig en snel. Korting en eenvoudig verzendlabels kopen.

Pluspunten

Prettige service, goede georganiseerd en klantvriendelijke communicatie. Ik ben blij dat de stroom email wat is ingedamd.

Pluspunten

Communicatie is prima en prettig.

Pluspunten

Super overzichtelijke gebruikersinterface, perfecte communicatie (voortdurend op de hoogte gehouden van aankoopproces), prima zoekmachine, goede ervaring met verkopers (snelle levering).

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt. Het tweedehandsboek was zo goed als nieuw.

Pluspunten

Snelle reactie Snelle uitbetaling Duidelijke comunicTis

Pluspunten

Duidelijk, klantgericht en snel

Pluspunten

Makkelijk om te gebruiken

Misschien een lager bedrag voor de website

Pluspunten

gewoon goed en duidelijk.

Pluspunten

Al meermaals gebruikt nog nooit iets misgegaan!

Geen.

Pluspunten

Fijn om via Bookmatch mijn boeken te verkopen. Het gaat snel en veilig. Binnen een paar dagen is mijn boek verkocht, verzonden en heb ik mijn geld ontvangen. Top!

Niets.

Pluspunten

Allemaal zo fijn geregeld! Echt bijzonder

Ik zie geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede service, snelle afhandeling.

Zorgen voor vrije verzending.

Pluspunten

Zakelijk, goed te vinden, duidelijk, correcte afwikkeling, in een woord top!

Pluspunten

De matching verloopt volgens duidelijke stappen en elke stap is goed te volgen.

Pluspunten

helemaal helder. vooral erg makkelijk om je boeken te uploaden via de app - inscannen en het staat klaar. Heel erg prettig

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort