Pluspunten

Mail contact is perfect

Pluspunten

Makkelijke website, overzichtelijk.

Veel mailtjes waardoor mijn mailbox snel vol komt te staan.

Pluspunten

Goede service, betalen en genereren van verzendlabel zeer makkelijk!

Nog iets duidelijker (b.v. in subject of bovenaan in mail) aangeven om welk(e) boek(en) het gaat in de notificatie naar de verkoper. Ik moest enigzins zoeken om dit te vinden

Pluspunten

prima platform voor het gemakkelijk en voordelig kopen van boeken

Pluspunten

makkelijk,snel meer hoef ik niet te zeggen. geen verbeterpunten ik ga hier meer gebruik van maken :)

Pluspunten

Top snel en goed

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Snel in afhandeling. Heb zowel als koper naar ook als verkoper positieve ervaringen. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat bij de start van de service met het via Bookmatch aankopen van een verzendlabel er opstart problemen werden ervaren door mij. Dat is toen prima opgelost en ik gebruik die service nu telkens en naar tevredenheid.

Houd deze serviceverlening vast.

Pluspunten

goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

Snelle en nette behandeling! Zeer tevreden!

Pluspunten

Goed, veilig correct

2 sterren: slechter dan verwacht

Langzaam process. Veel bemiddelingsbijdrage.

Pluspunten

Heel makkelijk en duidelijk

Pluspunten

Duidelijk, en betrouwbaar.

Niet direct voorhanden.

Pluspunten

Het was de eerste keer dat ik een boek kocht via dit bedrijf. Er werd gelijk aangegeven dat ik nr geld terug zou krijgen wanneer ik het boek niet zou ontvangen. Maar dat was niet nodig. Na een aantal dagen kreeg ik het bestelde boek. Ook kun je een bericht sturen aan degene van wie je het boek gaat kopen. En jij geeft aan wanneer je het boek hebt ontvangen en daarna maken zij het geld pas over naar de verkoper. Zeer duidelijke communicatie via de mail.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort