Pluspunten

Meerdere boeken nu besteld, alles keurig in orde. Ook steeds status verzenden per mail erg fijn

It would be very useful if there was an option to switch website to English

Pluspunten

Makkelijk en snel

Pluspunten

Informatief zeer goed.

Pluspunten

Goed contact, alles wordt goed gevolgd en geregeld.

Pluspunten

Prima service.

Pluspunten

Goedkoop

Pluspunten

Heel duidelijk op de website wat je kan verwachten als koper. Vooral de je het boek eerst in huis krijgt en dat er dan pas uitbetaald wordt als je akkoord geeft, vind ik een groot pluspunt.

Per toeval vond ik jullie op marktplaats. Jullie zouden misschien meer kunnen doen aan vindbaarheid op het net.

Pluspunten

Werk goed snel.en duidelijk

Nee

Pluspunten

Goede informatie op website, klantvriendelijk

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goede afhandeling. Het is gemakkelijk om boeken aan te bieden en aanbod toe te voegen.

Pluspunten

Betrouwbare partner. Actuele en correcte info

De app zou wat functionaliteit extra kunnen krijgen. Inloggen in web site is nodig om acties te plegen, naar app halen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Over het algemeen goede service

Ik vind de bemiddleingsbijdrage van 10% te hoog. En: de verrekening van de bezorgkosten en de bemiddelingsbijdrage zijn soms erg ondoorzichtig en geven op de verschillende plekken van de site en de berichten een verschillend beeld. De ene keer worden de ingehouden bedragen expliciet en duidelijk vermeld, elders is het vaag (er wordt bv gesproken van 'inclusief of exclusief' zonder dat duidelijk is wat dit betekent) of wordt niet alles berekend. Dit vind ik een groot minpunt dat ergernis oplevert.

Pluspunten

Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen maar super dienst , snel en correct , Top !

Eventuele meer gegevens verstrekken over de status van de 2de handsboeken. Alleen status goed is niet genoeg , je kan er geen voorstelling van maken en je weet niet wat je thuis toegestuurd krijgt .

Pluspunten

Heel eenvoudig om boeken te verkopen en zeer goede en snelle service

Pluspunten

goede schakel tussen koper en verkoper

Pluspunten

Handig dat je via de site je verzendlabel kan kopen. Ook fijn dat wanneer je met track&trace verzend je altijd je geld krijgt.

Pluspunten

Fijn en snel geholpen met vraag over bestelling

Verzending zou sneller mogen

Zielhorsterweg 85 A