Pluspunten

Goede communicatie, voorwaarden en afhandeling bestelling.

Pluspunten

Zeer netjes afgehandeld en snel het geld binnen

Pluspunten

Makkelijk boeken te verkopen, goed op de hoogte gehouden via email, snel uitbetaald

Pluspunten

Ruim aanbod. Snelle levering. Correcte service.

Pluspunten

werkt uitstekend

Pluspunten

-snelheid -overzichtelijk -professioneel

Pluspunten

Snelle communicatie en afhandeling. Zeer betrouwbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

wel betrouwbaar

als koper wil ik van toevoeren weten wanneer zou ik mijn gekocht product ontvangen. NIET tot ik alles betaald heb en dan pas hoor ik dat dat kan 10 dagen duren.in mijn geval gelukkige was dat niet zo omdat de verkoper zelf woont ook in Amsterdam en hij heeft het bestelde boek zelf gebracht naar mijn adres, adres moest ik 10 dagen wachten. Gewoon duidelijk via email aan de koper vertellen dat de bezorgde tijd van 5 tot 10 dagen is , en dat voor dat hij geld overgemaakt is.....

Pluspunten

handig en simpel proces. prima,

De kopers laten meebetalen aan verzendkosten. Nu komt dit altijd bij verkoper terecht. Eeen 50-50 aanpak lijkt me redelijk

Pluspunten

Duidelijke berichtgeving

Pluspunten

8 Snel en correct

Factuur bijsluiten

geen

Pluspunten

goede informatie

ik zou het niet weten alles is duidelijk

Pluspunten

Snel helpt

De verkoper niet zo snel reageerd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle verwerking en fijn dat het nu mogelijk is een verzendlabel voor versturen van boeken bij Bookmatch te kunnen kopen.

Pluspunten

Geachte heer! Je deed het geweldig. Met vriendelijke groet, E. Nezhinsky

Pluspunten

Goede mailing over verloop en afhandeling van bestellingen

Pluspunten

goede manier om veilig boeken te verkopen

deel van het verkoopgeld gaat naar Bookmatch, dit is bij een site als martkplaats niet zo, waardoor je meer geld van je verkochte boek overhoudt

Pluspunten

Snelheid an verwerking.

Aandacht voor versturen; in de vorm van bescherming pakketje/boek. Bij mij was het boek ingepakt in cadeau papier. Vervolgens komt het door brievenbus en valt het op de grond en zit er een deuk(je) in en is dat papier half verscheurd. Ik vind dat niet erg;wat verwacht je met 2e handboeken.... Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die dat w erg vinden vandaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed georganiseerd

Ook zonder track en tracé zou je een goedkoop klein boekje moeten kunnen versturen! Nu betaal je bij verkoop eigenlijk zelf te veel!

Pluspunten

- duidelijke communicatie - snelle levering - netjes verpakt - boek ziet er goed uit

Pluspunten

Zeer tevreden over het verkoopproces van boeken. Duidelijke communicatie en gebruiksvriendelijk.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort