Pluspunten

Prima, alles verliep goed.

Pluspunten

Prima site met goede ondersteuning via ISBN nummers en richtprijzen.

Boeken komen vaak al eerder aan en de uitbetalingstermijn is dan soms (te) laat.

Pluspunten

Zeer zorgvuldige afhandeling, vertrouwd en geen enkele twijfel of het wel in orde komt.

Ik kreeg op een gegeven moment een mail waarin de prijs van dezelfde boeken bij andere verkopers stond. En die prijzen waren echt heel laag. Dit heeft me verleid om ook te zakken met de prijs terwijl ik hun bedrag echt veel te laag vond. Ik heb het niet gecontroleerd of het daadwerkelijk zo was, kan ook truc zijn om sneller te verkopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk, vriendelijk en behulpzaam!

Een mogelijkheid om details over het boek erbij te schrijven. Beoordeling van mij bijvoorbeeld is goed. Het boek ziet er nog erg goed uit, maar er zijn wat aantekeningen in gemaakt. Ik heb nog niet ontdekt of ik dat erbij kon schrijven...

Pluspunten

Het geld is snel binnen

Communicatie middelen

Pluspunten

Super seevice, top geregeld

Pluspunten

Duidelijke informatie, nette en duidelijke afwikkeling.

Misschien kunnen verkopers een foto naar jullie sturen ter beoordeling van het aangeboden boek of de status wel klopt. Mijn boek had duidelijk gebruikers sporen, en beschadiging aan de buitenhoeken. Het werd wel met een staat “als nieuw” aangeboden

2 sterren: slechter dan verwacht

Snellere afhandeling

Pluspunten

Vlotte bevestiging na bestelling, duidelijke informatie

Pluspunten

De verkoper krijgt pas uitbetaald als de koper tevreden is, dit werkt echt top! Onderlinge communicatie tussen koper en verkoper gaat ook soepel dmv de chat; ik ben erg tevreden!

Pluspunten

duidelijke site, goed geïnformeerd als een boek te koop wordt gezet van je boekenlijst

geen

Pluspunten

Snelle levering, prima service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk overzicht wat je moet doen, hele handige site. Heb twee kennissen

Minder emails sturen, ik wordt elke dag gemaild door de site wat ik moet doen.

Pluspunten

Het verliep allemaal snel en soepel!

Dit ligt niet aan jullie, maar de verpakking van het boek was opengescheurd". Dit vond ik vreemd!

Pluspunten

Snelle afhandeling zonder al te veel inspanning!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De duidelijkheid over de procedure

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort