Pluspunten

Alles verliep prima en snel. Duidelijke communicatie

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk, probleemoplossend denkend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerst na vragen hoe t verhaal zit ipv gelijk blokkeren! En het kost je meer dan je verdiend.

Pluspunten

* waterdicht systeem * duidelijke afspraken * werkt daadwerkelijk in de praktijk * je krijgt wat je zoekt/ betrouwbaar concept.

Ga zo door...

Pluspunten

de mogelijkheid om rechtstreeks te kunnen onderhandelen met de verkoper

geen

Pluspunten

het is handig en de meldingen die je ontvangt perfect, het is zeker betrouwbaar en dat in prettig

Pluspunten

Makkelijk. Ze brengen de perfecte match tot stand

Op de website kun je een foto toevoegen. Nu zitten de vakjes toevoegen en bevestigen heel dicht bij elkaar. Ik doe alles op mijn telefoon. Met mijn dikke vingers zit ik wel eens op de verkeerde. Graag iets meer ruimte maken..?

Pluspunten

Hele snelle levering en altijd keurig een e-mail in hoeverre het boek/de boeken is/zijn! Fijn bedrijf!

Pluspunten

Snel en kundig

Neen

Pluspunten

Goede communicatie, als je verkoopt en als je een vraag hebt.

geen

Pluspunten

Heel handig dat je mail ontvangt over een match

Nogal een hoge prijs, soms bijna net zo duur als een nieuw boek

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles word snel geregeld

Het gehele beloofde bedrag geven i.p.v. een deeltje

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed geïnformeerd

Ik had twee boeken besteld en kreeg ongeveer 6 a 7 mailtjes binnen. Onoverzichtelijk wordt het dan

Pluspunten

-Betrouwbare bemiddelaar -Gebruikersvriendelijke website -Uitgebreide aanbood van boeken

Pluspunten

Er wordt stap voor stap verteld wat ik moet doen. Ook wordt het gemakkelijk gemaakt doordat je een barcode voor het verzenden bij het bedrijf kan regelen. Top service voor vragen, reageren snel!

Pluspunten

Helpt je waar nodig, antwoord erg snel op je vragen. Ik was nogal ongerust of mijn pakket dat ik had verkocht wel aan zou komen (bleef 2 weken hangen bij Post.nl), en Bookmatch heeft mijn onzekerheid weg weten te nemen

De verzendkosten via bookmatch direct in de kosten benoemen ipv achteraf.

Pluspunten

Goede mooie boek

Niks

Pluspunten

snelle en goede service

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort