Pluspunten

Makkelijk, overzichtelijk, betrouwbaar

Pluspunten

Super fijn bedrijf! Duidelijke en overzichtelijke site. De klantenservice is echt top. Betalen is makkelijk. Ik heb 5 boeken besteld hier en niet een keer teleurgesteld. Bij alle boeken werd duidelijk aangegeven welke verzonden werden en wanneer ze aankwamen. Allemaal waren ze goedkoper dan op studystore en wordt het goedkoopste boek meteen aangeraden, ook heel belangrijk alle boeken waren goed ingepakt en in een top staat en om niet te vergeten wanneer een bestelling wordt geannuleerd krijg je vrijwel meteen daarna je geld terug. Daarom verdienen jullie deze goede feedback. Ik ben echt super tevreden en ga mijn volgende studie jaar zeker weer deze site gebruiken.

Meteen in de mail de tekst zetten die is binnen gekomen in plaats van een link met daarin het bericht.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling!!

Pluspunten

Goede communicatie, je wordt op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Heel top!! Na 1 mailtje zelfs al bijna meteen reactie!!! Echt geweldig bedankt!

Pluspunten

Goed en duidelijk contact

Pluspunten

Snel en duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima werkwijze snel en vriendelijk

geen

Pluspunten

Heel duidelijke, snelle en transparante communicatie. Mogelijkheid tot direct contact met de verkoper. Mogelijkheid tot retourneren boek.

Niets, erg tevreden. Ik adviseer mensen om me heen ook om jullie website te bezoeken als ze een boek zoeken.

Pluspunten

goede opzet mogelijkheid tot communicatie met verkoper

staat van boek is niet in te zien voordat er wordt voor een boek gekozen

Pluspunten

Het loopt voorspoedig en overal is aan gedacht In het proces van ... kopen / verkopen / betalen etc.

Pluspunten

Prima, snelle afhandeling.

GEEN!!!!

Pluspunten

Geen problemen ondervonden. Boek binnen een paar dagen netjes ontvangen.

Nop.

Pluspunten

Snelle levering en een goed systeem

Pluspunten

Het werkt perfect!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette afhandeling

Dacht dat de verzending sneller ging. Dat was voor mij nog wel onduidelijk in t begin

Pluspunten

Duidelijke website, goede verkopers.

Pluspunten

Makkelijk proces

Pluspunten

Duidelijke vermelding over de staat van de boeken. Zeer nette tweede hands boeken ontvangen die nieuw relatief duur zijn en zeker ook in het kader van het milieu nog een keer gebruikt kunnen worden.

Pluspunten

Snelle communicatie en levering.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort