Pluspunten

Wat een ideale manier om je studieboeken te verkopen. Ik raad het iedereen aan.

Pluspunten

Reageert super snel Veilig Lost problemen snel op TOP!

Pluspunten

Goed aanbod van boeken. Website is overzichtelijk. Terugbetaling na een afgebroken match gaat ook goed.

Pluspunten

Betrouwbaar en snel... goed systeem

Ik zou door verkopers laten invullen of ze de verkoopprijs in of exclusief verzenden willen. Zodat ze er zich van bewust worden dat de verzendkosten er nog over heen komen...Dit ging bij mij mis. Maar door jullie heel fijn opgelost voor mij terwijl het mijn fout was.. compliment!

Pluspunten

Goede communicatie, goede betaalregeling. Alles is duidelijk

Pluspunten

Fijne prijzen.

Jullie geven om de dag of elke dag een herinnering als iemand het boek niet verzend naar het persoon die hem koopt. Na 5 dagen vind ik dat jullie iemand anders moeten zoeken die het boek dan weer probeert op te sturen.

Pluspunten

Goed aanbod, snelle levering, perfect verstrekken van informatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Zeer makkelijk in gebruik!

Pluspunten

Prima platform. Vraag en aanbod komen bij elkaar. Afhandeling financieel goed en veilig.

Onduidelijkheid als verkoper niet reageert. Wacht nu al een aantal dagen op 1 verkoper en hoor niets.

Pluspunten

Top bedrijf super makkelijk tweedehands boeken te vinden!!

Pluspunten

betrouwbare informatie, snel, duidelijke website, alle stappen van koop tot afhandeling zeer helder weergegeven.

Pluspunten

Het systeem van uitbetalen ala het boek ontvangen is, vind ik mooi.

Het is niet tof dat je ook over de verzendkosten die je moet betalen een percentage afdraagt aan Bookmatch. Eerlijker zou zijn dat de 10% van Bookmatch afgaat van de verkoopprijs zonder verzendkosten. Het kost je nu dubbel. 3 euro dekken de verzendkosten bijna nooit volledig en dan voelt het enorm suf dat je daarvan ook nog geld moet afdragen.

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

goed service snelle handeling transparant

Pluspunten

Correcte afwikkeling en duidelijke informatie.

Pluspunten

Duidelijk welke stappen je moet doen! Correct afgehandeld

Pluspunten

Communicatie Snelle reacties

Pluspunten

Snel en efficiënt. Je weet dat geld snel wordt overgemaakt.

Kan niks bedenken

Pluspunten

Snelle levering en goede afhandeling met de verkoper

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort