Pluspunten

Mails worden binnen enkele uren beantwoord. Geef ook goede tips mee.

Tot nu toe heel tevreden mee.

Pluspunten

Makkelijke site. prima, snelle en duidelijke communicatie en snel nakomen van de afspraak.

Pluspunten

Echt super, in een hele korte periode alle boeken verkocht. En ideaal als tussenpersoon. Zowel voor de verkoper als voor de koper een ideale bedrijf.

Pluspunten

Wederom prima verloop van de verkoop

Ontvanger reminder sturen om ontvangst te bevestigen

Pluspunten

Op alle punten scoort Bookmatch voor mij geweldig hoog!!

Bookmatch is perfect!

Pluspunten

duidelijke website, goede regelgeving

basisschoolboeken toevoegen. In het VO wordt in de 1e 2 klassen vaak gebruik gemaakt van deze vnl rekenvaardigheid boeken als herhaling of bijspijkeren.

Pluspunten

Alles in 1 keer goed geregeld en betrouwbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het is makkelijk om via bookmatch boeken te kopen en te verkopen. Bookmatch heeft een groot publiek.

Bookmatch heeft best hoge bemiddelingskosten en servieskosten, waarvan ik niet denk dat de hoogte reëel is.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

Nee

Pluspunten

Pluspunten

DUIDELIJK, BEHULPZAAM EN SNEL

Pluspunten

Overzichtelijk website, goede communicatie en afspraken, verkoop van verzendlabels online. Snelle reactie op mail

Nee

Pluspunten

Duidelijk.

Niet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gaarne even een toelichting op uw reactie, het gehele verhaal is dat er op de 24e wel degelijk 2 boeken waren besteld, er was er een over het hoofd gezien. De flexibiliteit van Bookmatch is "nihil" inmiddels ook boeken ontvangen van iemand anders zou terug gebeld worden, nee dus tel. Nummer doorgeven niets vernomen. Ik ben geheel klaar met dit bedrijf.

Pluspunten

Ideaal om zo voordelig aan je school boeken te komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geregeld eerlijk en veilig

Pluspunten

Systeem werkt duidelijk en makkelijk

Afhankelijkheid van kopende partij voordat je je geld krijgt. Boek was al lang bezit maar na pas bijna weken wordt bevestigd dat het geleverd is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klantvriendelijkheid is een heel verbeterpunt!

Pluspunten

goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere communicatie. Sms functie als boek verkocht is.

Bij het bestellen van mijn verzendlabel verwachtte ik een code die op de PostNL Locatie gescand kan worden. Ik kreeg een label om te printen, maar heb geen printer. Het kostte vrij veel moeite om dit op te lossen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort