Pluspunten

Super snel en fijne bemiddeling Eerste keer dat ik iets bestel maar al aanbevolen bij anderen!

Pluspunten

Snelle service, waar voor je geld: eerst correcte levering, dan pas uitbetaling.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede communicatie en snelle afhandeling

€3 verzendbijdrage is leuk, maar dekt de kosten niet

Pluspunten

super netjes geregeld en goed gecommuniceerd!!

geen

Pluspunten

Mijn tweedehands boek heel snel binnen gekregen. Met een paar stappen was alles geregeld!

Pluspunten

Heel duidelijk, geen risico's, snel, alleen maar goed!

Pluspunten

Snelle service en herinneringen. Chatfunctie is ook heel handig.

Meer informatie geven over hoe de hele procedure verloopt. Nu merk je dat pas wanneer je al een boek verkoopt. Dus ergens op de website een pagina zetten waar alle info te vinden is. Voornamelijk over verzenden en verpakken.

Pluspunten

snelle afhandeling betaling

Pluspunten

Zeker een aanrader! Makkelijke verkoop van boeken.

Pluspunten

Goede tussenpersoon...netjes afgehandeld...je wordt prima en snel op de hoogte gehouden van de voortgang

Pluspunten

ging snel

geen

Pluspunten

Snel en duidelijk, ik zal het zeker aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nu net de verkoop van boek 2 afgerond. Zeer tevreden. Wel verbaast dat ik na het verzenden van de track en tracecode eerrgisteren gisteren nog een bid kreeg met maultje dat er al 2 keer eerder een mail verzonden was. Bid afgebromenaar wel verwarrend. Verder prima!!

Pluspunten

Vlotte reaktie op vragen. Zelfs in het weekend! Snelle afwikkeling tussen bookmatch, koper & verkopen. Na 2 dagen 1e boek al in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via mail duidelijke communicatie

Werkwijze app is onduidelijk

Pluspunten

Dat je eraan herinnerd wordt dat je het boek well of niet ontvangen hebt

Weet ik niet

ik heb al heel wat boeken gekocht, maar voor het eerst bij bookmatch, ik had er nog nooit van gehoord op een andere manier reclame=

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort