Gewoon goed duidelijk en snel

Werkt prima

Snelle en duidelijke afhandeling, werkt prima, zowel voor kopen als verkopen.

Fijn online platform

Super handig platform om je oude schoolboeken te verkopen!

Goed geregeld

Eenvoudig boeken verkopen

Boek en levering voldeed aan verwachtingen.

Boek en levering voldeed aan verwachtingen.

Snel

Hele goeie tori

Brachtig

Ik heb alle mijn boeken verkocht aan boekmatch, het is heel handig en goedkoop

Ik heb me boek niet ontvangen

Ik had een boek bestelt op 31 augustus. Het boek is verzonden op 2 september nu is het 17 septemeber en heb ik het boek nog steeds niet ontvangen.

Goede service!

Boek besteld via bookmatch omdat het goedkoper was. Bestelling vlot en snel doorgekomen. Ook door verkoper bestelling vlg dag verstuur en binnen 5 dagen boek binnen. Daarna akkoord gegeven dat boek binnen is en dan wordt verkoper uitbetaald. Zal zeker nog een keer via boekmatch zoeken

Super handig systeem

Ik kan tweede hands boeken kopen zonder bang te zijn dat ik mijn geld kwijt raakt zonder een boek.

Excellent

Alles was in orde

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

geweldig initiatief

Bij Bookmatch kun je op eenvoudige wijze je schoolboeken voor -veel-minder geld kopen. Dank!

Te veel kosten voor verkoop

De meerwaarde van dit platform wordt onderuit gehaald omdat je de verzendkosten moet betalen. Een boek wat je voor €30,- verkoopt hou je €19,- over.

Snel en accuraat

Snel, accuraat en vertrouwd

Zeer tevreden over de duidelijke werkwijze en vlotte afhandeling.

Gebruiksvriendelijk, correcte afhandeling. Je wordt goed geïnformeerd hoe te handelen.

Prima en effectief!

De procedure verloopt uitstekend!

Prima!!

Fijne site om 2ehands studieboeken mee te zoeken en kopen. Betrouwbaar en veilig voor kopers.

Makkelijk en snel

Eenvoudig en makkelijk je boeken erop zetten. Goede communicatie en snelle reacties

Slechte service

Contact opgenomen met bookmatch via WhatsApp, krijg je toch te horen dat je het zelf moet uitzoeken bij een bestelling die verkeerd is gegaan. Daarnaast houdt bookmatch zelf een groot deel van de winst

Keurig afgehandeld.

Had er geen ervaring mee maar is goed bevallen.

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Snel gevonden. Snel en goed geleverd.

Snel het juiste boek gevonden. Juiste omschrijving. Goed en snel geleverd.

Super snel verstuurd en afgehandeld!

Heel blij mee

Zielhorsterweg 85 A