Goede afhandeling en informatie over het verloop.

Vond het boek niet echt goedkoop voor een tweedehands boek.

Alles is netjes gegaan

Betrouwbaar en snel geregeld

Betrouwbaar en snel geregeld

Ondersteunend

In het hele proces van 8n de verkoop zetten tot verkocht word ik goed ondersteund door de website en mailtjes

Alles ging echt goed.

Ik heb de bestelling in goede conditie ontvangt. En heb ik die bestelling snel gekregen.

Makkelijk versturen

snelle service

snelle en nette levering

betrouwbaar platform met duidelijke ingormatue over verkoopproces

zie hierboven

Uitstekend goed

Perfect.

Prima aanbod en goede afhandeling.

2 dagen later maar wel in goede irde ontvangen.

2 dagen later maar wel in goede irde ontvangen.

fijn contact en net boek

vriendelijk en snel contact boek voldeed aan verwachting.

Complex

Complex en omslachtig.

Goed geregeld

Verkoop kan snel geregeld worden is wordt goed afgerond

Opzich prima

Wel jammer dat je als verkoper de koper geen review kunt geven. En dat kopers niet verplicht worden hun review toe te lichten. Want eigenlijk kun je er dan niks mee

Snel, goed, duidelijk, prima!

Helemaal tevreden!

Zeer goede klantenservice

Goede communicatie over versturen

Super bemiddeling voor het verkopen van mijn boek.

Snelle, en betrouwbare manier om je boeken te kopen en verkopen. Instructies zijn duidelijk en het contact met de koper verliep soepel.

Super tevreden!

Nadat ik op aantal sites had gekeken kwam ik bookmach tegen. Met de hoop dat het geen oplichting was toch gedaan. Het liep goed af. Op de zelfde dag werd mijn boek opgestuurd en paar dagen later had ik m ontvangen in een super goede staat. Bij elk stap word je op de hoogte gesteld. Vanaf het moment dat je het boek ontvangt betalen ze de oude eigenaar van t boek. Super goed service en zeker een aanrader.

Top; overzichtelijk en betrouwbaar

Handig dat er reviews zijn over de verkopers en dat er tussentijds contact met de verkoper mogelijk is, en de prijs is incl. verzendkosten. Door het proces waarbij de verkoper pas wordt uitbetaald nadat je daar als koper akkoord voor hebt gegeven (bij ontvangst van de boeken), heb je de zekerheid dat je het boek, in goede staat, ontvangt.

Goed snel en netjes

Alles verliep heel snel en netjes. Een aanrader.

Altijd goed

Tot op heden nog nooit een negatieve ervaring gehad met/via deze website. Veel geld gespaard.

Soepel werkend platform

Resultaat met weinig inspanning

Snel, goede communicatie en boek van goede kwaliteit.

Mooi concept van het matchen. Het is duidelijk wat de bedoeling is en wat er van mij verwacht wordt. Boek was sneller dan verwacht in huis. Prima. Volgende keer maak ik hier weer gebruik van.

Duidelijke site, snelle verwerking

Kende de site niet maar positief verrast.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort