snelle bezorging, goede prijs

ik ben heel tevreden en ik ga vaker gebruik maken van bookmatch, snel in huis en goed verpakt

Super makkelijk

Zeer goede ervaring.

Prima communicatie

uitstekend geregeld, kan het iedereen aanbevelen

Studieboek dat overal was uitverkocht, hier tweedehands gevonden. Razendsnel verstuurd en prijs incl verzendkosten. Supermakkelijk!

Service was prima, goed op de hoogte gehouden.

Snel boek gevonden, besteld en de volgende dag thuis gekregen. Boek in goede staat! Dit is de tweede ervaring, allebei top!

Vlekkeloos

Vanaf het begin tot het eind ging het vlekkeloos en supersnel. De verkoper van het boek (die er echt als nieuw uitzag) had hem binnen een mum van tijd opgestuurd, waarna ik bevestigd had dat hij binnen was en de verkoper uitbetaald kon worden. Zeker een aanrader!

Alles netjes geregeld

Mijn boek nooit ontvangen

Ik heb mijn boek nooit binnen gekregen. Het geld ben ik kwijt!

Alles werkt heel eenvoudig en het verkoop proces is simpel. Enige nadeel is dat de verzendkosten voor de verkoper zijn en die vond ik relatief hoog.

Snel

De levering was snel had ik totaal niet verwacht.

Stapel schoolboeken verkocht

Fijne service, bijna alle schoolboeken van vorig lesjaar en sommige oudere verkocht, veelal voor leuke prijzen, sommige ook erg goedkoop. Maar alles beter dan ze werkloos in de kast te laten staan. Alles goed geregeld, strak proces, goede opbrengst eerlijke service.

Duidelijk en goed hoe het systeem van Bookmatch werkt

Mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen. De staat van het boek was zoals omschreven door de verkoper.

Erg fijne en betrouwbare service.

Na twee keer een boek te hebben besteld op Bookmatch, kan ik concluderen dat dit een fijne, snelle en betrouwbare website. Je krijgt wat je verwacht.

Snelle veilige bestelwijze

Bestelling en levering is in 2 dagen afgerond heel prettig.

Wederom perfect

Besteld, betaald en opgestuurd gekregen binnen 2 dagen.

Netjes en snel

Alles is erg snel geleverd, netjes ingepakt. Zeer tevreden en betrouwbaar.

Duur maar snel

Mijn boeken werden erg snel verkocht, echter is het erg jammer dat we zoveel aan servicekosten en verzendkosten kwijtgeraken via deze site. Als je een boek hebt verkocht voor 25 krijg je er met geluk 17 euro voor. Erg zonde.

Handig, snel je boeken kopen en verkopen, met een goede klantenservice!

Een fijne en handige site waar je op een veilige manier je boeken kunt kopen en verkopen. Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.

Altijd vlot en compleet

Telkens goede ervaringen, zowel met kopen als met verkopen.

Prima, betrouwbaar.

Mijn boeken op de site gezet. Gaat makkelijk. Bookmatch houdt zelf goed de controle tussen verkoper en koper. Via mail of app. Betaling volgt snel.

Keurige afhandeling

3 boeken besteld. Alle 3 geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de verzend status. Dik tevreden.

Moeilijk mee in contact te komen.

Betreffende klant heeft via bookmatch aangegeven dat hij het boek niet ontvangen heeft. Hierin contact gezocht zonder reactie en daarna een negatie beoordeling ontvangen van deze persoon.

gewoon goed

Heel goed en duidelijk