Pluspunten

overzichtelijk, duidelijk, snelle communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goed platform om schoolboeken te verkopen.

Nogal vage werking van het betrekken van de verzendkosten in de verkoopprijs, die pas na de transactie van de koper bekend zijn.

Pluspunten

Snelle mailing omtrent gegevens en verzending

geen

Pluspunten

Heldere informatie over de verkoop procedure. Snel antwoord bij vragen.

Duidelijker info over hoe het zit met de verzendkosten. Wie betaalt ze en hoeveel bedragen ze ( naar gewicht)

Pluspunten

Je kan je boeken makkelijk te koop aanbieden. De site is erg overzichtelijk. Het contact tussen verkoper en koper is duidelijk en fijn.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Boek goed verpakjt, in goede staat en binnen gestelde termijn verzonden.

Pluspunten

Goede info en ook betrouwbaar dat je de boeken opstuurt en dan via via de betaling ontvangt.

Geen op dit moment

Geef iets meer ruimte om te betalen, soms lukt het niet binnen 1 dag. Het boek wordt dan weer te snel vrijgegeven

Pluspunten

prima verlopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en helder

Als de koper besluit om niet aan te geven het boek te hebben ontvangen duurt het 2 weken voor het geld overgemaakt wordt, dit vind ik persoonlijk te lang, het is niet fijn om 2 weken op je geld te moeten wachten maar dit ligt ook bij de verkoper, misschien meerdere herinneringen sturen of de termijn drastisch verkorten

Pluspunten

Super snelle levering, duidelijk proces.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk en duidelijk

de verzendkosten kloppen niet... Ik moet meer betalen dan ik er voor krijg vanwege de verzendkosten die op 3 euro staan. Maar daar kun je echt geen schoolboeken mee verzenden.. DUS ZET DE VERZENDKOSTEN OP HET JUISTE BEDRAG Meestal is verzendkosten al 3,95 of 4 euro zelfs met trackingnummer bij Post NL

Pluspunten

- goede communicatie - proces goed te volgen - helderheid en duidelijke afspraken

Pluspunten

Verloop van transacties zijn prima in orde

Pluspunten

Makkelijk en snelle afhandeling

Kenbaar maken dat er geboden kan worden.

Pluspunten

Ik kreeg het boek vlot en netjes verpakt thuis gestuurd. Ik had alleen eerst niet in de gaten dat ik de ontvangst moest bevestigen voordat de verkoper betaald kreeg. Maar gelukkig kwam het allemaal goed.

Pluspunten

Site is overzichtelijk en het bedrijf zorgt ervoor dat de communicatie goed verloopt tussen de koper en de verkoper

Pluspunten

De website is duidelijk opgezet. De aankoop van zowel nieuwe als tweedehands boeken verliep goed en soepel.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort