Pluspunten

De gemakkelijkste website om je boeken van de hand te doen!

Wellicht de verzendkostenvergoeding verhogen naar € 3,50, aangezien de boeken meestal in de categorie brievenbuspakket vallen. Al is de huidige € 3,- ook zeer redelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, gestroomlijnde website, goede service

Duurde lang, voordat mijn advertentie een reactie kreeg. Misschien kan er een 'nieuw geplaatst' sectie komen of in ieder geval meer "aandacht" gericht worden naar boeken die aangeboden zijn. Het zou ook fijn zijn als er meer nadruk gelegd wordt op boeken die nog in perfecte staat verkeren. Dat de website bepaalde artikelen een aanbeveling geeft.

Pluspunten

zeer duidelijke enprettige manier van iets kopen

Pluspunten

Betrouwbaar, goede servicd

Het is voor mij nog steeds wat onduidelijk of de prijs waarmee je biedt incl servicekosten en bezorgkosten Is. Lastig om dat de hele tijd in je achterhoofd te houden met bieden.

Pluspunten

bookmatch houdt de voorderingen goed in de gaten en onderneemt zoals afgesproken de juiste acties. Ik heb er vertrouwen in.

verkoper was in mijn geval niet op de hoogte van de gang van zaken qua uitbetaling. Dat is wellicht niet de schuld van Bookmatch, maar leverde wel enige twijfel en stagnatie op.

Pluspunten

Ze vervullen hun rol als intermediair goed: volledig en helder overzicht van wat aangeboden wordt, ze monitoren het hele proces t/m de verkoop/aanschaf. Ook prettig is dat pas tot uitbetaling wordt overgegaan wanneer de koper het boek ontvangen heeft en aangeeft tevreden te zijn.

Pluspunten

snelle acties en beloftes worden waargemaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is even wennen maar het systeem werkt perfect

Pluspunten

Werkt fijn

Geld incasseren bij de koper, kan denk ik wel sneller

Pluspunten

Prima manier om van je studieboeken af te komen.

Pluspunten

Zeer snelle reactie over de mail (binnen 10 minuten), geld direct teruggestort gekregen nadat eerste boek niet was geleverd (door fout verkoper), goede opbouw van de site.

Pluspunten

Duidelijk en een keurige afhandeling

Pluspunten

prima afwikkeling

geen

Pluspunten

snelle afhandeling van vragen.

geen

Pluspunten

Binnen 1 dag had ik mijn boek:)

Eehh alles ging goed

Pluspunten

Snelle reacties en diverse emails wat de status is

Pluspunten

Prima aan- en verkoop punt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede informatie via mail over het bij elkaar brengen van de partijen bij de verkoop

Pluspunten

Dit is mijn eerste keer dat ik een boek heb besteld via deze website. Voor de eerste keer ben ik zeer tevreden over jullie service en bereikbaarheid. Ga vooral zo door en promoot de website meer. Ik zal bookmatch zeker aanraden in mijn omgeving. Groet Kaoutar

NVT

Zielhorsterweg 85 A