Pluspunten

Heldere communicatie. Vlotte reactie bij vragen.

Pluspunten

Goed geregeld. Niet een te hoog percentage voor t bedrijf zelf.

Geef een tip over wat je een boek zou kunnen vragen bijv.

Pluspunten

Boeken plaats je snel en makkelijk op de site. Als er een boek verkocht is handel je ook de afwikkeling gemakkelijk af.

Nee

Pluspunten

helder overzichtelijk duidelijk concept dat vertrouwen geeft in het hele koopproces

geen

Pluspunten

Door een zogenaamde tussenrekening wordt het risico voor koper/verkoper zo goed als weggenomen. Dit was voor mij een belangrijke reden om de koop uiteindelijk via het platform van Bookmatch te laten lopen.

Wellicht zouden de betaalmogelijkheden in de toekomst uitgebreid kunnen worden met bijv. Paypal. Persoonlijk deel ik mijn rekeningnummer het liefst zo min mogelijk met wie dan ook.

Pluspunten

Altijd meteen reactie. Alles wordt meteen geregeld. Top!

Pluspunten

prima in orde

Pluspunten

Zeer snelle levering, en super net dat de verzender pas word betaalt als pakket binnen is.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden, mijn boeken zien er goed uit en het is optijd gekomen. Ik ben heel blij! Ik weet nu zeker weten waar ik mijn boeken kan kopen

Alles is perfect!! ❤

Pluspunten

Alles ging correct, transparant en snel. De vraag is: wat wil je nog meer?☺

Geen.

Pluspunten

super geregeld en snelle afhandeling zeker 5 sterren waard !!!!

Pluspunten

Voor mij is alles vlot verlopen, zowel de informatie die ik heb gekregen als het verloop v/d aankoop.

Pluspunten

Prima geregeld allemaal

Nee hoor

Pluspunten

heldere communicatie aangeboden tussen koper en verkoper . Alles duidelijk en overzichtelijk zichtbaar gemaakt. Makkelijk proces in zowel communicatie als koopproces.

Pluspunten

site werkt goed en is duidelijk, alleen track and track beter vermelden zie onder

dfbsgxdhmcj,

Pluspunten

Gemak en duidelijkheid

Pluspunten

gemakkelijk snel vertrouwbaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Handig om tweedehands boeken te kunnen kopen

Zou fijn zijn als er antwoord komt op je vraag ipv een standaard reactie dat je via de website retouren moet regelen. Verkoper heeft geen adres achtergelaten, een boek in slechte staat verzonden en mij met extra portokosten laten zitten.

Pluspunten

Prima keuze van 2de hands leerboeken

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort