Pluspunten

Top! Snelle levering.

Pluspunten

Alles is er goed geregeld

Tot nu toe geen.

Pluspunten

snelle en duidelijke service

Pluspunten

Afhandeling was snel en correct.

Pluspunten

Het doet wat het zegt te zullen doen.

Pluspunten

Heldere en zeer spoedige comunicatie, ook tussen verkoper en koper. Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen binnen twee werkdagen, dit is omgaande. Het boek was uitstekend verpakt en ik kan bookmatch alleen maar aanbevelen.

Jullie bieden top service dus vooral zo bezig blijven als jullie het al zijn. Sabine

Pluspunten

Dit werkt perfect. Enige nadeel, alleen rendabel als de boeken nog iets waard zijn.bv meer dan €7,.50

Stel een minimum bedrag in voor boeken om te verkopen.

Pluspunten

Snel, goede communicatie en betrouwbaar

Pluspunten

Prima geregeld om zo je studie boeken te kunnen verkopen

Vaker bericht geven aan openbare over jou boekennog evt laten weten aan de mensen die al op de boeken hebben gekeken

Pluspunten

Goede communicatie! Heel fijn.

Kan even niets bedenken

Pluspunten

Toegankelijk, snelle voortgang, goed bedacht!

Pluspunten

Mooi afgehandeld als een boek niet meer verstuurd kan worden.

Communicatie over wanneer een boek verstuurd was, was minder. Kreeg pas een bevestiging nadat mijn boek binnen was.

Pluspunten

Alles verliep duidelijk en snel. Ik heb mijn boek ontvangen en de verzender kunnen bedanken. Zeker een aanrader! En goedkoop een boek kunnen aanschaffen.

Pluspunten

Heel correct en snel

Pluspunten

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk systeem, goede communicatie naar klant toe.

Pluspunten

Snelle communicatie met verkoper!

- Geen duidelijk e-mail die jullie sturen. Het komt rommelig over.

Pluspunten

Alles prima. Duidelijke mails mbt de voortgang. Boek binnen enkele dagen ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer makkelijk om boeken in te geven met de ISBN nr, zeer handig dat ze er dan met foto bij opkomen.

Onkosten voor verzending kosten wel meer dan jullie zeggen... Optie afhalen bij iemand thuis zou er ook moeten zijn.

Pluspunten

Werkt perfect.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort