lekker makkelijk

Als wordt netjes en duidelijk uitgelegd op de side , leuk dat je de ontvanger kan berichten

DuimUP

Top site om tweedehands schoolboeken te kopen!

Ik vind Bookmatch een hele fijne manier om tweedehands boeken te kopen. De boeken zijn netjes, een goede prijs, ze worden erg snel verzonden en als er iets niet klopt of mis mee is kan je nog contact leggen met de verkoper of met bookmatch. Zeker een aanrader voor nette tweedehands boeken!

Boek snel verkocht

Altijd jammer van de relatief hoge verzendkosten maar prima marktplaats voor koper en verkoper

Snelle reactie

positief

Ik was onbekend met bookmatch dus heb eerst een laag geprijsd artikel gekocht dit is allemaal heel goed verlopen, dus nu durf ik meer boeken te kopen via bookmatch

Werkt perfect

De app van Bookmatch ontdekt, kan zo via makkelijke weg toch nog studieboeken verkopen, zodat anderen er nog wat aan hebben.

Goede eerste ervaring in het hoger onderwijs

2 van de 3 boeken had ik binnen 3 dagen na bestelling binnen. Daarna een match voor het derde boek die maar niet reageerde. Boek opnieuw besteld, nu wel redelijk snel binnen.

Een geweldide site

Nadat mijn boek niet was geleverd door postnl is bookmatch hier achteraan gegaan. Paar dagen later heb ik het boek ontvangen. Geweldig service

Goede betrouwbare site

Wordt goed geïnformeerd over de stand van zaken, alles wordt snel en goed afgehandeld

Topsite

Duidelijke site, betrouwbaar, hele snelle afhandeling. Super!

Inscannen van ISBN maakt verkopen super makkelijk. Handige app. Verzendlabel kopen via app. Goede klantenservice, makkelijk contact via in-app service. Per mail, via whatsapp en via app op de hoogte gehouden over de verkoop. Percentage bijdrage misschien iets aan de hoge kant.

Super makkelijk.

2e hands boeken kopen is heel gemakkelijk. ISBN van het boek invullen en wanneer het aangeboden word krijg je een mail. Ook het annuleren van een match is super gemakkelijk. Nog onderzoeken of boeken verkopen ook zo makkelijk is. Super site.

Zeer eenvoudig!

Heel gemakkelijke service met overzichtelijke instructiemails, printbare labels, opties om het zelf te doen en de labels niet te printen etc etc.

Makkelijke en duidelijke site en goede service.

Voor mijn studie was ik op zoek naar een flink aantal, tweedehands boeken, die ik in één keer kon invoeren als zoekopdracht bij Bookmatch. Zeer snel werd duidelijk dat ik bijna alle boeken via deze site kon bestellen en dat heb ik gedaan. Mijn situatie is bijzonder, omdat ik in het buitenland woon. De boeken werden afgeleverd bij een transportbedrijf in Nederland en vervolgens naar Portugal gebracht. Hierdoor verliep de communicatie wat rommelig over de leveringen en kon ik pas veel later de boeken inkijken en beoordelen. Bookmatch hield mij wel heel netjes op de hoogte van een ietwat uitgestelde levering. Uiteindelijk heb ik alle boeken in zeer goede staat ontvangen. Heel blij met Bookmatch!

Prima website en goede zoekresultaten.

Je word goed geïnformeerd over de status van een bestelling.

Snel,goed en betrouwbaar

Makkelijke site, goed aanbod.

Alles verliep efficiënt en makkelijk.

Mijn eerste ervaring. Helemaal prima communicatie

Snelle verzending en boek in perfecte staat!

Boek, verpakking daarvan en contact met verkoper overtroffen mijn verwachtingen

Mijn ervaring met het boek dat ik via bookmatch heb besteld is goed. Via bookmatch kon ik het boek namelijk veel goedkoper krijgen dan als ik het nieuw zou kopen, het contact met de verkoper verliep snel en het boek ziet er voor tweedehands nog erg goed uit. Daarnaast vind ik het fijn dat bookmatch als tussenpersoon fungeert bij de verkoop en dat zij de verkoper pas uitbetalen als jij het boek in goede staat hebt ontvangen.

Ruime keuze en snelle service

Het werkt ideaal om zo aan je studie boeken te komen

Snel en makkelijk

Makkelijke match gevonden, duidelijkheid in stappen en geïnformeerd worden via de mail

Peperdure service

Wel het boek verkocht, maar minus de verzendkosten en servicekosten blijft er praktisch niets meer over helaas. Ik zou altijd aanraden de boeken via een ander platform te verkopen.

Positieve ervaring

Dit is mijn eerste bestelling via bookmatch. Alles is duidelijk en betrouwbaar. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van stand van zaken.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort