Pluspunten

De boeken worden snel en keurig geleverd en alles wordt heel netjes afgehandeld.

Geen kunnen ontdekken.

Pluspunten

Snelle reactie klantenservice bij vragen, goede afhandeling.

Pluspunten

Pluspunten

wordt goed gekeken naar een ander alternatief

Pluspunten

Prima bedrijf alles klopt als een bus

Geen verbeterpunten ga zo door

Pluspunten

Pluspunten

Snelle reactie, goede service

nvt

Pluspunten

Goed contact. Overzichtelijk en handige afgeschermde match

Verzendkosten zelf aanpassen moet mogelijk worden gemaakt. Vaak ben je meer dan 3 euro kwijt

Pluspunten

Snel en netjes getegeld

Pluspunten

Ze sturen herinneringen zowel via email als sms, Dus als je even niet bij je mail kan dan geven ze nog een extra reminder. Ook dat ze een limiet geven voor zowel koper als verkoper maakt het voor beide partijen interessant.

Pluspunten

Eerlijke informatie, goede prijs-kwaliteit verhouding snelle levering

Pluspunten

Wordt snel afgehandeld zonder gedoe, duidelijkheid en goede mogelijkheden.

Meer reclame maken onder de studenten

Pluspunten

Alles goed georganiseerd. Veilig gevoel bij betalen. Alles wordt bevestigd via mail. Snelle reactie op vragen. Handig mailverkeer tussen koper en verkoper. Mogelijkheid tot bieden.

Bij het retourneren wordt bij het aankruisen van een optie niet de optie geboden dat je een boek terugstuurt, omdat je het boek niet meer nodig hebt, terwijl dit wel een optie zou moeten zijn. Ik vond bijvoorbeeld mijn oude boek terug en heb toen geroutineerd.

Pluspunten

Houd de verkoper prima op de hoogte. Bij vragen super snel antwoord.

Pluspunten

Heb op vrijdag een boek besteld en tot mijn verbazing lag het zaterdag al op mijn deurmat. Super!

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle handeling

Iets duidelijkere uitleg over het ontvangen van verzendkosten, de kosten om een boek te verzenden zijn hoger dan 3 euro dat word gezegd.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort