Pluspunten

- Goedkope boeken - Ruim aanbod - Betrouwbaar - Snelle afhandeling - Snelle verzending - Gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Alles verloopt prima. Geld wordt snel over gemaakt na verkoop.

Pluspunten

Transparantie over wie er met wie communiceert. Als Bookmatch een vraag stelt aan de verkoper, dan weet ik dat ook.

Geef van tevoren aan hoelang 'de deal' open blijft staan, en per wanneer deze gesloten wordt. (Bijvoorbeeld op datum, of standaard na een week). Zo weten beide partijen dat er een deadline achter zit. Dat was nu -als vervelende verrassing- niet helder.

Pluspunten

Mooie prijzen, goede service.

Geen.

Pluspunten

Goede, heldere service!

Pluspunten

Snelle service. Goede afhandeling. Bod op hetzelfde boek bij ander persoon werd automatisch geannuleerd toen ik dit boek kocht. Vond ik erg goede service!

Pluspunten

Verkoopt sneller via bookmatch dan bijv. marktplaats. Snelle e-mails en duidelijke informatie over de bestelling en betaling.

Pluspunten

Fijn om op deze manier boeken te verkopen

Pluspunten

Fijn dat de boeken die je erop zet, zelfs nog na een halfjaar erop staan en je daardoor zomaar ineens een boek verkocht kan hebben :-D

Pluspunten

Helder proces, goed ondersteund met IT middelen

Pluspunten

Snelle service. Duidelijk en goede afhandeling.

Pluspunten

Het zoeken van het boek, melding van beschikbaarheid, het contact met de verkoper en het leveren van het boek, prima! Snel geregeld!

Pluspunten

Het is allemaal heel snel en goed verlopen.

ga zo door

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Super handig en overzichtelijk! Top om je studieboeken te verkopen maar ook tweedehands de kopen

Nvt

Pluspunten

Heldere communicatie en goede dienstverlening. Prima!

Pluspunten

Zeer duidelijk, snelle afhandeling. Kortom dik tevreden. Aanrader.

Pluspunten

Snel, makkelijk en veilig

Pluspunten

Snelle reactie, binnen een paar dagen mijn bestelling binnen.

Pluspunten

Prima service. Goede informatie over de voortgang.

Vergroot het assortiment

Pluspunten

Goed en makkelijk

Was niet binnen 3 werk dagen

Pluspunten

Snelle afhandeling, online kan je goed de status van je boek volgen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort