3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte en duidelijke stappen. Goede communicatie mogelijk!

Verzendkosten zijn in veel gevallen niet toereikend door gewicht/ omvang pakketjes. Dit zou meegenomen kunnen worden in de info. Naast €3,95 ook 6,95

Pluspunten

Je verkoopt snel je boeken

De app mag wel wat uitgebreider ivm account gegevens. Het zou fijn zijn als je via daar ook gewoon de adres gegevens kunt zien ect van de koper

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle afhandeling van bestellingen.

Pluspunten

Ze overzien je order en zorgen er voor dat je geen zorgen hoeft te maken over bijv. Een beschadigd boek, ontevredenheid of iets dergelijk. Tevens is het mooi dat ze andere bestellingen ook meteen annuleren als ze zien dat je het boek al hebt gekocht i.p.v. je telkens te bombarderen met advertenties.

Tot nu toe zie ik er geen. Behalve de service fee. Maar ach je kan ook niet verwachten dat zo iets gratis is.

Pluspunten

Duidelijk goede website

? Geen idee

Pluspunten

Prima service. Bookmatch helpt ook als het even niet loopt. Echte aanrader

Pluspunten

Goede, snelle en duidelijke communicatie hoe het verloop is van de aankoop

Pluspunten

Pluspunten

Snelle, duidelijke en correcte bemiddeling Mailtje wordt snel beantwoord en afgehandeld.

Misschien dat het ook telefonisch bereikbaar is Mar via de mail krijg je ook snel antwoord

Pluspunten

Snelle reacties Makkelijke werking

Pluspunten

Heel erg fijn systeem! je hebt geen enkele keer het gevoel door dit systeem dat je ergens voor betaald en misschien met lege handen blijft zitten

Pluspunten

Garantie dat je geld krijgt.

De verzendkosten bedragen meer dan 3 euro. 0-2 kg is 3.50 euro maar boven de 2 kg en niet door brievenbus is het 6.95 euro...

Pluspunten

Super snel, super handig dat je ook kunt chat met de verkoper!

Niks ga zo door

Pluspunten

Het is zeer makkelijk om een boek online aan te bieden. Vaak is het niet nodig om aanvullende gegevens over het boek in te vullen of op te zoeken. Goede bemiddeling tussen koper en verkoper Duidelijke communicatie over moment van uitbetaling

Pluspunten

Ik vind het een super bedrijf. Alles werkt snel, goed en ik heb nu 4 boeken verkocht. Alles fantastisch snel en goed afgehandeld.

geen

Pluspunten

snelle reactie, snelle uitbetaling

geen

Pluspunten

snel en duidelijk gehandeld

Pluspunten

Verzending was perfect geregeld. Boek goed aangekomen en was in goede staat. Dank voor de goede zorgen. Jan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en correcte afhandeling en snelle betaling

Pluspunten

goede communicatie snelle levering

Pluspunten

Top service!

Pluspunten

Goede communicatie

Niks

Zielhorsterweg 85 A