Pluspunten

snelle en nette levering.

Pluspunten

Duidelijk en goede afhandeling via de mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldig systeem om stap voor stap je boeken te kopen en/of verkopen! Bovendien heb je contact met de (ver)koper. Bookmatch laat telkens weten in welke fase je van het (ver)koop proces zit, TOP!

Pluspunten

Prima en vlotte afhandeling. Als verkoper heb je nergens omkijken naar!

Pluspunten

ik vind het een super fijne manier om studieboeken te verkopen

Pluspunten

Het is echt super betrouwbaar en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Dit is de eerste keer dat ik het heb gebruikt en ben echt super positief!

Pluspunten

Ze houden je goed up to date over de vorderingen en alles is snel goed en duidelijk geregeld

Pluspunten

makke;ijke verkoop/koop

Pluspunten

Betrouwbaar, goede communicatie, snelle betaling. Kortom top.

Geen.

Pluspunten

alles goed geregeld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en veilig

Beetje onduidelijk dat als er vraagprijs staat dit niet gelijk incl. Verzendkosten is.

Pluspunten

Simpel, overzichtelijk en snel geregeld.

Pluspunten

Als tussenpersoon fungeren tussen koper en verkoper. Het sturen van een berichtje wanneer iemand interesse heeft in een boek.

Pluspunten

Het contact verloopt goed, je krijgt direct bericht als er een bod is, als iemand je boek wil kopen en als het geld wordt overgemaakt.

Heb ik op dit moment niet.

Pluspunten

Duidelijke informatie over status van de overeenkomst en voortgang.

Had de bevestegings mail over het hoofd gezien voor uitbetaling aan verkoper. SMS / Whatsapp misschien?

Pluspunten

Alle stappen van verkoop tot verzending tot betaling verlopen vlekkelloos. Prima!!

Pluspunten

Fijne logische werking van bestelling, betaling en beirchtegeving

nee

Pluspunten

Hele fijne site, zowel voor het kopen als verkopen van boeken. Doordat Bookmatch optreedt als bemiddelaar, ben je er altijd van verzekerd dat je je geld uitbetaald krijgt. Bovendien is de klantenservice echt uitstekend. Laatst is een door mij verzonden pakket kwijtgeraakt bij PostNL en Bookmatch stond hiervoor garant, waardoor zowel de koper als ik ons geld terugkregen.

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort