heel goed

Goed en snel geregeld

I found this website easy to work.

I was able to find my desired book and purchase it through this website. Furthermore, I received it promptly and in excellent condition. I highly recommend Bookmatch to anyone in search of second-hand books at a reasonable price.

Snel, duidelijk

Goede communicatie

Fast conclusion of sale and delivery

Everything was done pretty fast and I am quite satisfied with what I got.

Snel op adequate manier handelen.

Contact met de verkoper i.v.m. kwaliteit en kwantiteit levering.

Alles prima verlopen...

Alles prima verlopen... Bij mijn eerste koop zag de verkoper toch af van verkoop i.v.m. verzendkosten.... Tja, had hij zich v.t.v. ook kunnen bedenken!! de koopsom kreeg ik na enkele werkdagen netjes terug. De tweede koop ging probleemloos.

Uitstekend !

Soepel en zonder problemen.

Is allemaal lekker soepeltjes gegaan, zonder problemen

geweldig

De tweede hands boeken schelen ontiegelijk veel qua prijs, terwijl ze bijna dezelfde kwaliteiten nog hebben. Verder heb ik ervaren dat de boeken binnen 2-3 dagen allemaal zijn binnengekomen. Dat is lekker snel. Ik zou de website zeker aanraden aan andere en nog meerdere malen gebruiken!

studieboek

mooi boek, snel geleverd, leuke prijs

Prima ervaring boek in goede staat ontvangen.

Efficiente manier om koper en verkoper te matchen

Het proces van registreren van gewenste en te verkopen boeken is makkelijk en simpel. Als koper en verkoper eenmaal gematcht zijn is het proces simpel en efficient. Wisten maar meer mensen van deze optie!

Tot nu toe goed gegaan.

Verliep soepel en is ook wel overzichtelijk qua informatie.

Blij mee

Mooie kwaliteit zoals beschreven

Prima geregeld!

Ik had liever alle boeken tegelijk verkocht, nu betaal je per boek verzendkosten en dat maakt het niet echt aantrekkelijk. Verder is dit ook de enige reactie die ik heb gehad. Meer mensen zouden van bookmatch moeren weten :)

Handig om snel en zonder gedoe je studieboeken te verkopen.

Ik vind deze site ideaal omdat het heel makkelijk wordt gemaakt om je studieboeken te verkopen (o.a. door ISBN is het duidelijk wel boek het precies is en dit scheelt een hoop werk).

Goed iniatief

Uit noodzaak had ik snel wat boeken nodig voor school. Ik kon deze nergens vinden, behalve hier bij Bookmatch. De snelheid en de manier waarop Bookmatch werkt is een grote pluspunt. De sms'jes, mailtjes om steeds op de hoogte gehouden te worden. Al met al, zeer zeer tevreden.

Matig

Jammer dat de kosten van het verzenden niet gedeeld worden door verkoper en koper

Prima tweedehands boeken voor een mooie prijs

Snelle service en makkelijk contact met verkopers

Sommige snel en super mooi boek

Deelnemers bepalen de kwaliteit

Ik heb hele uiteenlopende ervaringen met deelnamers van Bookmatch. De een reageert bijna direct, de ander laat helemaal niets van zich horen (dus ook geen verzending). In percentages is dat bij mij 45% wel, 65% niet. Bookmatch handelt het super af, maar is dus wel afhankelijk van de motivatie van de deelnemers.

Veilige manier van tweedehands studie boeken aanschaffen

Veilige manier van tweedehands boeken aanschaffen. De verkoper wordt pas betaald als de boeken ook werkelijk zijn bezorgd. Als dit niet gebeurd krijg je je geld terug gestort door Bookmatch. De site is ook lekker overzichtelijk en heel handig in gebruik.

Uitstekende service

Is een super duidelijk pagina

Teleurgesteld van bookmatch, verkoper geweldig

Jullie kopen goede boeken voor paar centen en verkopen voor €20, €30... Ik vind oneerlijk. Jullie betalen te weinig aan mensen. Begrijp ik ook niet mensen waarom verkopen niet gewoon op marktplaats zonder toesen persoon (jullie) jullie doen toch niets Nog erger is veel mooie, goede boeken die willen jullie niet van mensen nemen=kopen

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort