Pluspunten

De boeken waren zeer snel verkocht. Het is erg fijn dat er direct een melding uit gaat naar personen die op zoek zijn naar het betreffende boek.

Pluspunten

Zeer goede afwikkeling en snelle berichtgeving over reacties van geïnteresseerden Bovendien een overzichtelijke site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat er een tussenhandelaar is

Het zou handiger zijn als er tussentijds updates over betalingen worden gegeven en je een makkelijker overzicht hebt over de verzonden boeken en het nog te verkrijgen bedrag.

Pluspunten

Het is gemakkelijk en alles werkt goed. De mails en berichten zorgen ervoor dat je niet vergeet het boek op te sturen.

Er staat veel tekst in de mail, waardoor niet snel duidelijk is waar je op moet klikken.

Verzendkosten zijn nooit 3 euro. Geef twee opties aan net als op marktplaats. 6,95 of 3,95 via brievenbus pakket.

Pluspunten

Zeer goed geregeld. Je wordt als verkoper en koper goed geïnformeerd over de loop van de koop of verkoop van de boeken.

Pluspunten

Snel handelen via dit bedrijf en ook handig dat je kan communiceren met de koper...ik zeg: Top Snelle afhandeling met het geld

Pluspunten

Eenvoudig verkoopproces, werkt goed.

Pluspunten

Het systeem wat gebruikt wordt om boeken aan te bieden of kopen is heel prettig in gebruik. Daarnaast worden eventuele vragen vlot en duidelijk beantwoord.

...

Pluspunten

Overzichtelijk en snel

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Erg handig en verkoop verliep zeer snel.

Pluspunten

Transparant: het bedrag wat ik ontvang bij mijn vraagprijs is meteen duidelijk, alsmede de hoeveelheid aanbieders als de hoeveelheid zoekers voor het betreffende boek. Ik weet met een 'oogopslag' /druk op de knop waar ik aan toe ben. Duidelijkheid van contact met de bieder of koper via de Bookmatch website: * aanvankelijk alleen de naam en bij werkelijke koop wordt het adres zichtbaar. Dit biedt een vorm van veiligheid. * snelheid waarmee de koper kan kopen, de verkoper wordt ingelicht en de koop een deal is. *snelheid van verzenden / vanuit huis met track & trace. * de zending is zo te volgen en * zeer snelle betaling!

Verbeterpunten heb ik niet direct, ben zeer tevreden over de open/transparante, betrouwbare en snelle bedrijfsvoering

Pluspunten

goed geregeld

Pluspunten

Maakt het mogelijk om erg snel aan studieboeken te komen. Ik heb al veel tijd en geld bespaard door hier mijn moeken te bestellen!

Pluspunten

Goed idee dat een hoop verspilling voorkomt en boeken een stukje betaalbaarder maakt

Een overzicht van alle aanschaffen, kosten is handig voor de eigen administratie

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort