Pluspunten

Snel gehandeld en makelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van de transactie maar dat was mede te danken aan de klant die snel reageerde

Pluspunten

De updates over het proces gaan heel snel. Het verkopen van oude studieboeken is zo heel aantrekkelijk en werkt!

Pluspunten

Groot aanbod, duidelijke website, makkelijk zoeken. Goede communicatie, snelle afhandeling.

Pluspunten

Snel en bij iedere stap( betaling,verzending,enz.)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie website, handig als je je aanmeldt dat je verder niet hoef te zoeken naar je boek. eens aangemeld gaat alles via je eigen opgegeven email adres, super handig!

Aangeven dat je via de site moet betalen en dat het daarna wordt uitgegeven aan de daadwerkelijke verkoper.

Pluspunten

goede service, snelle reactie.

klanten adviseren om pakkettenpost te kiezen i.p.v. brievenpost. Dit i.v.m. track en trace.

Pluspunten

Alles is heel duidelijk op de site. Regelmatig een bericht over wat te doen. Dat is erg prettig.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Goede begeleiding

Pluspunten

makkelijk, juiste info en snelle afwikkeling

geen

Pluspunten

Makkelijk en duidelijk

Duidelijkere mails

Pluspunten

Prima bedrijf. Niet meer afhankelijk of iemand besluit om boek op te sturen of niet.

Pluspunten

Goede vlotte afhandeling

Bemiddelingskosten mogen wel wat minder, mails ook

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden via de mail. Boek was snel binnen

Pluspunten

Snel en goed geregeld

Pluspunten

Boeken worden echt goedkoper aangeboden, het contact met de verkopende partij ging erg snel en alle stappen wat ik moest doen waren heel duidelijk

Een iets wat duidelijkere site, qua boeken opzoeken enzovoorts. Dit is niet Slecht maar dit is het enigste waar ik aan denk bij een (klein) verbeterpunt

Pluspunten

Alles wordt goed afgehandeld door deze organisatie. Ik hoef zelf weinig te doen! Ideaal!

- geen verbeterpunten

Pluspunten

Over bookmatch niets te klagen , goede formule met bedrag in kas houden tot boek geleverd is

Zielhorsterweg 85 A

3813ZX Amersfoort